2024. április 27. Szombat, Zita.
 


Idén rendhagyó módon, nem a Népligetben álló kopjafánál, hanem a József Attila Általános Iskola aulájában emlékeztünk meg a kommunizmus áldozatairól.


A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a Nemzeti Adó és Vámhivatallal, valamint a megyei kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervével együttmûködve nyílt napot tartott az idei foglalkoztatáspolitikai célok elérése, valamint a munkabérek nettó megõrzéséhez szükséges munkabéremeléssel kapcsolatos intézkedésekrõl.

Idén is megtartotta hagyományos éves kiállítását a Berettyóújfalui Kisállattenyésztõ Egyesület a Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központban, ahová a legszebb galambokat és díszbaromfikat hozták el a tenyésztõk.

Csúcsrangadón a Mezei-Vill2012-02-23 13:33:04


Futsal - A bajnoki tabella elsõ helyezettjével, a Rába ETO-val játszik csütörtökön az MVFC Berettyóújfalu.


Futsal - Leo Mendes késtzer, Victor, Szécsi és Nagy István egyszer volt eredményes.

Lezárult a szakmai képzés2012-02-20 10:59:34

SAJTÓKÖZLEMÉNY

,,MÁSODIK ESÉLY NÉPFÕISKOLAI PROGRAM BIHARBAN''

Lezárult a szakmai képzés

Futsal. A Ferencváros otthonában lép pályára szombaton 16 órakor az MVFC Berettyóújfalu nõi élvonalbeli futsalcsapata.

 


Idén is Nagyváraddal közösen szervezte meg városunk a Magyar Kultúra Hetét.

 

 


Egész estét betöltõ kulturális programmal ünnepelt városunk közössége a Magyar Kultúra Hete alkalmából rendezett gálaesten, melynek fõvédnöke idén is Halász János, a Nemzeti Erõforrás Minisztérium parlamenti államtitkára volt. Az ünnepségen jelen volt Nagyvárad és Margitta küldöttsége is.


A berettyóújfaluiak visszavágtak az õszi szombathelyi vereségért.

A helyszínen meghalt hétfõn az a kerékpáros, aki megcsúszott és elesett a havas úton, majd elgázolta egy kamion Berettyóújfalu belterületén - mondta el a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-nek.


Futsal - A Mezei-Vill férficsapata a Haladást fogadja hétfõ este.


Két héttel a nyitórendezvény után, a Gróf Tisza István Kórházban megtörtént az elsõ szakmai konferencia, melynek témája a sürgõsségi ellátás volt.

Berettyóújfalu –  Városi Diák Fórum keretében gyûltek össze a Berettyóújfalui Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (BGYIÖK) tagjai szerdán a helyi polgármesteri hivatalban, hogy megválasszák a szervezet vezetõségét,ismertessék az elkövetkezõ félév programtervét, illetve különbözõ programokat, lehetõségeket prezentálájanak a fiataloknak, diákönkormányzatoknak.


Berettyóújfalu – Gólzáporos gyõzelmet aratott a Mezei-Vill FC csapata hétfõ este a férfi futsal NB I-ben: a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban lejátszott mérkõzésen 11-1-re nyertek a házigazdák az Újszegedi TC ellen.

Megtartotta idei elsõ testületi ülését Berettyóújfalu képviselõ testülete.

Berettyóújfalu - A rendõrség egy helyi és egy hencidai fiatalt gyanúsít az emberölési kísérlettel.

Este hat órára végeznek annak a kamionnak a mûszaki mentésével, amelybe szerda este rohant bele frontálisan egy személyautó vezetõje a 42-es fõúton, Berettyóújfalu közelében.


Futsal - A berettyóújfaluiak 7–2-re gyõztek az Üllõ FC Csõ-Montage ellen a párharc második meccsén.


Példamutató együttmûködés valósul meg a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház és a partiumi Élesd kórháza között – köszönhetõen a két intézmény által benyújtott és elnyert határon átnyúló közös pályázatuknak. A sajtótájékoztatóval egybekötött nyitórendezvény szombaton volt Élesden.


Futsal - A berettyóújfaluiak egygólos hátrányban zárták az elsõ, idegenbeli meccset.

Berettyóújfalu –  A hátrányos és halmozottan hátrányos családoknak hívják fel a figyelmét az egészséges életmódra abból a több mint 132 millió forintból, melyet a Bihari Önkormányzatok Többcélú Kistérségi Társulása nyert meg pályázaton.

Többek között nemezelés, nyilazás és lúdtollal írás is szerepelt a berettyóújfalui Bihari Múzeumban szombaton rendezett történelmi játszóház programjában, ahol az érdeklõdõ gyerekek honfoglalás kori öltözéket is magukra ölthettek.

 


Muraközi István, városunk polgármestere, évzáró-évnyitó interjút adott a Bihari Hírlapnak. A városvezetõ õszintén vallott az elmúlt év nehézségeirõl, a kilábalás idei lehetõségeirõl.


 


Debrecen. Kirabolták a Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat Berettyóújfalui Irodáját. A betörés szerda éjjel történt, egyelõre rejtély, hogyan jutottak be az elkövetõk.

« Előző 1 ... 10 11 12 13 14 « 15. oldal » 16 17 18 19 20 21  ... 27 Következő »