2024. május 5. Vasárnap, Györgyi.
 

A Ferrari brazil pilótája az altatásból felébredve passzívan kommunikált. Mire utal ez?

Súlyos baleset Tégláson2009-07-13 14:39:11

Súlyos sérüléseket szenvedett az a motoros, aki szerdán délben szenvedett balesetet a 4-es fõúton.

Égési sérülésekkel szállították kórházba a tulajdonost.

Benn égett a házában2009-03-11 13:40:05

Hatalmas robbanásra ébredtek ma hajnalban Csökmõn, a Bercsényi utcán és környékén. Egy idõs asszony háza állt lángokban, ezért a szomszédok  értesítették a tûzoltókat.

Teljes útzár a négyesen2009-01-19 13:40:26

Három sérültje lett annak a frontális ütközésnek, amely hétfõn délelõtt történt a 4-es úton, Debrecen és Bocskaikert között, ahol egy fát szállító kisteherautó és egy személyautó karambolozott.

Kerékpáros férfit gázolt Csontos János országgyûlési képviselõ péntek este 19 óra körül Sárrétudvari külterületén. Az 50 év körüli biciklis kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe.

Nemzetközi gyakorlatra és a magyar készenléti szervekre hivatkozva arra buzdít egy körlevél, hogy mindenki az ICE (In Case of Emergency) mozaikszóval jelölje meg mobiljában azoknak a hozzátartozóinak a nevét, akiket baj esetén értesíteni kell. Bár a rendõrség, a mentõk és a tûzoltók jó ötletnek tartják, nem tudják, kitõl származik a felhívás.

Hárman súlyosan megsebesültek, tízen töréses sérültek szenvedtek annak a menetrend szerinti busznak az utasai közül, amelybe belerohant egy takarmányszállító csütörtök reggel Tácon. A busz éppen beállt a megállóba, az utasok le-és felszálltak, amikor a baleset történt.

Két súlyos sérültje lett annak az ütközésnek, amely szerdán délelõtt történt a 47-es fõút, Tépe és Berettyóújfalu közötti szakaszán, ahol egy traktor és egy személyautó karambolozott.

Az elsõdleges orvosi vizsgálatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett az a kismama, aki autójával az árokba borult szerdán reggel, a Komádi és Furta közötti úton.

Baleset a 47-es úton2008-10-21 15:33:35

Tûzhöz riasztották, de végül nem ért oda az a tûzoltóautó, amelyik vasárnap délután balesetezett Berettyóújfaluban, a 47-es út, Derecske felé vezetõ szakaszán.

Egy ember meghalt, ketten súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek meg abban a balesetben, amely pénteken este történt a 35-

ös fõút, Hajdúböszörményen átvezetõ szakaszán, ahol három autó ütközött össze.
« Előző 1 ... 10 11 12 13 « 14. oldal » 15  Következő »