2024. április 29. Hétfő, Péter.
 

Két sérültet kellett kórházba szállítani a mentõsöknek kedden reggel annak a balesetnek a helyszínérõl, amely a 35-ös úton történt, Bodaszõlõ és Hajdúböszörmény között, ahol egy Suzuki és egy Renault ütközött össze.

Eredménytelen volt vasárnap a mentõosztagok igyekezete, hogy megtalálják Suriname dzsungelében azt a nyolc embert, akik szombaton zuhantak le repülõgépükkel, Francia Guyana határvidékénél.
A szakértõi vélemény szerint közepesen ittas volt Stohl András, amikor szombaton hajnalban karambolozott. Az RTL Híradó úgy tudja, két ezreléknyi alkohol volt a vérében. Két kocsinak ment neki, ...
Tömegkarambol az M3-ason2010-05-10 11:16:10
Négyen megsérültek - köztük két gyerek - mikor vasárnap délután egymástól száz méterre két helyen is autók karamboloztak az M3-ason. A baleset Gödöllõ közelében, a 25-ös kilométernél történt.
Sétáltatás közben lõtt rá egy kutyára egy vadász Pécs határában egy mezõn vasárnap. A kutya alig 5 méterre volt a gazdájától, de a vadász egybõl kilõtte, a lövés után a kutya azonnal elpusztult.
Kattanást hallottak az utasok mielõtt buszuk baleset szenvedett kedd reggel Veszprémben. A helyi járat egy körforgalomból hajtott ki, mikor áttért a szemközti oldalra, lehajtott egy partoldalon, majd egy kerítést átszakítva, raklapon álló építõanyagos zsákoknak csapódott.

Hatan haltak meg és öten megsebesültek a balesetben, Kolumbiában. A tragédiáról felvétel is készült.

Súlyos lábsérüléseket szenvedett annak a kisteherautónak a vezetõje, aki kedden reggel rohant egy fának jármûvével Debrecenben a Szoboszlói úton, a Zelemér utca keresztezõdésének közelében.

Nemrég egy szörnyû motorosbaleset szemtanúja voltam sokadmagammal. A motoros nagy sebességgel ment, rémülten néztünk utána, aztán hallottuk is a csattanást.

Kórházba kellett szállítani annak a személyautónak a vezetõjét, aki egy román rendszámú kamionossal ütközött össze hétfõn délelõtt Debrecenben a Külsõ vásártéren, a Miklós utca keresztezõdésének közelében.

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetõjét, aki jármûvével egy kamionnak ütközött pénteken délben a 4-es fõút, és az M35-ös autópálya lehajtójának keresztezõdésében.

Mentõhelikopterrel szállították kórházba azt a hét hónapos kisbabát és szüleit, akik hétfõn délelõtt sérültek meg egy közlekedési balesetben az M3-as autópályán, a görbeházi benzinkút közelében.

Egyelõre nem tudnak magyar sérültrõl az olaszországi vonatbalesetben. A milánói konzul az RTL Híradónak azt mondta: folyamatosan kapcsolatban áll a külképviselet a hatóságokkal.
Szombaton helyezik végsõ nyugalomra Lech Kaczynski lengyel államfõt, egy héttel azután, hogy életét vesztette egy oroszországi repülõgép-szerencsétlenségben - írta hétfõi számában a Gazeta Wyborcza.
Tragédia az Árpád hídon2010-04-08 15:10:46
Sínre esett egy autó2010-04-06 12:51:34
Négy síelõ halt meg hétfõn a francia Alpokban történt lavinákban - közölte a francia rendõrség. A síelõk mind kijelölt pályákon kívül voltak, amikor elkapta õket a hógörgeteg.
Zebrán gázolt el két fiatalt egy autós Miskolc belvárosában vasárnap éjszaka. Az egyik fiatalember másnap belehalt koponyasérüléseibe. Mindketten a miskolci Rendészeti Szakközépiskola tanulói.
Akár tömegszerencsétlenséget is okozhatott volna az a teherautó, amelyik kedden délelõtt rohant egy házba Kakasdon. A kamion egy ház falát teljesen lebontotta, több villanyoszlopot kidöntött majd ...
A kínai mentõalakulatok több mint 150 bányász megtalálásán dolgoznak egy szénbányában, amelyet egy nappal korábban árasztott el víz. A még építés alatt álló bányában 261 bányász volt, amikor egy használaton kívüli járatból betört a víz, amelynek teljes elszivattyúzása három napig is eltarthat.
« Előző 1 ... « 10. oldal » 11 12 13 14 15  Következő »