2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Terrortámadás Moszkvában!2010-03-29 10:08:01
Halálos vasúti balesetet rekonstruáltak a rendõrök csütörtök este a gyõri pályaudvaron. Egy március 15-i tragédia pontos körülményeit vizsgálták. Múlt hétfõn egy fiatal lány leugrott a mozgó vonatról, ....
Meghalt egy magyar turista Szlovákiában. Egyelõre annyit tudni, hogy egy nõvel egy sziklaszirtet másztak meg a Magas-Tátrában, amikor valamiért lezuhantak és egy hófedte részre estek.
Kamionkarambol Kecskeméten2010-03-24 17:14:34
Súlyos fejsérülésekkel került kórházba egy magyar síelõ Ausztriában. A 65 éves férfit mentõhelikopterrel vitték egy salzburgi kórházba, miután a Zell am See-i síterepen összeütközött egy cseh síelõvel.
Két ember sérült meg, mikor parkoló autók közé csapódott egy kocsi csütörtökön éjjel a XV. kerületben, a Hubay Jenõ térnél. Egy 36 éves férfi vezette a kocsit, ami eddig ismeretlen okból lesodródott az útról.

Egy sérültje lett annak a balesetnek, amely pénteken délután történt a 4-es fõút Debrecen és a hajdúszováti leágazás közötti útszakaszán, ahol egy Suzuki és egy Citroen ütközött össze.

A tavaszi havazás az egész országban gondot okozott, a tûzoltóknak több mint 100 balesethez kellett kivonulniuk, összesen 35-en sérültek meg könnyebben. Elzárt település sehol nincs, de több úton jégbordák nehezítik a közlekedést, itt a tûzoltók külön figyelmeztetik az autósokat, hogy lassan hajtsanak.

A gépkocsi vezetõje a fényjelzõ készülékének piros jelzése ellenére jobbra be akart kanyarodni, ahol összeütközött a vonattal, amely közel száz méteren keresztül tolta még maga elõtt, mire meg tudott állni.

Az ütközés következtében az autó utasa a helyszínen életét vesztette, a sofõrt fejsérülésekkel szállították kórházba.

Frontális ütközés2010-03-07 19:24:06

A helyszínen életét vesztette annak a személyautónak a vezetõje, aki szombaton kora este szenvedett balesetet a 4-es fõúton, Ebesnél.

Életét vesztette egy sofõr, aki vezetés közben rosszul lett, és fának csapódott autójával Békés belvárosában csütörtökön kora délután, közölte a rendõrség.

A halálos ütközés szinte méterre pontosan ugyanott történt, ahol a délelõtt folyamán egy kamion és egy gépkocsi karambolozott, majd a teherjármû az oldalára borult az árokban.

Két személyt kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely szerdán délelõtt történt a 47-es fõút, Derecske és Berettyóújfalu közötti szakaszán, ahol román rendszámú gépkocsi, és egy bolgár rendszámú, tojást szállító kamion ütközött egymásnak.

 

Tömegkarambol a ködben2010-02-19 16:30:42
A hatalmas köd miatt több baleset történt a 451-es fõúton Kiskunfélegyháza és Csongrád között. Egy tûzoltóautó és egy busz hajtott az árokba, egy rendõrt pedig elgázolt egy kamion a hajnali balest után.
« Előző 1 ... 10 « 11. oldal » 12 13 14 15  Következő »