2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Debreceni rendõr segített egy Nyíregyháza belterületén történt baleset sérültjeinek.

„Huszonöt éve hozzájuk hordtam minden pénzemet; ki gondolta, hogy a végén átvernek.”

Nekünk nemzeti ünnepünk, de a világnak ez mást jelent. John F. Kennedy elnök 1962. március 15-én tette közzé a legalapvetõbb fogyasztói jogokat tartalmazó történelmi nyilatkozatát, melyben a négy alapvetõ fogyasztói jogot (jog a biztonsághoz, az információhoz, a választáshoz és a képviselethez) foglalta össze.

A DK azt kéri, hogy Polt Péter legfõbb ügyész hivatalból indítson vizsgálatot Kulcsár Gergely jobbikos országgyûlési képviselõ ügyében, aki egy e-mail tanúsága szerint beleköpött a fõvárosi Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipõk egyikébe.

Reformkori táncok2015-03-16 08:22:59

A reformkorban divatos magyar társastáncokat mutattak be és tanítottak az érdeklõdõknek szombat délután a Kossuth utcai Belvárosi Mûvelõdés Házban.

Egy férfit vettek szabálysértési õrizetbe a debreceni rendõrök.

A debreceni rendõrök segítettek egy sérült férfin.

Rászorulók laktak jól2015-03-15 18:46:21

Második fordulójához érkezett a „Lakjunk jól Debrecenben!”elnevezésû akció, melynek keretében a kezdeményezõ, egyebek mellett élelmiszereket forgalmazó cég, valamint az önkormányzat és a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei és Debrecen Területi Szervezete, összesen ezer ember étellel való ellátására vállalkozott.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hõseire emlékeztek ünnepi mûsorukkal a legkisebbek.

Két új kukásautót vettek2015-03-15 07:07:30

Az óvodásoknak nagyon tetszett a nagy fehér jármû.

A polgármesteri hivatal évente mintegy 120 közterületi pad javíttatását végezteti el a Dehusz Kft-vel. Ezt annak kapcsán közölte a helyhatóság, hogy a vénkerti iskola mögött található egyik lóca deszkáin addig ugráltak a közelmúltban vandálok, amíg azok el nem törtek.

Miután a kedden Marosvásárhelyre tervezett Székely Szabadság Napi megemlékezést követõ, tiltakozó felvonulást és nagygyûlést betiltotta az ottani hatóság, az Erdélyt Járók Közhasznú Egyesület szolidaritásból Debrecenben szervezett erre a napra tiltakozó összejövetelt.

Immár hetedik alkalommal rendezte meg tehetségkutató versenyét, az Abigél Táncversenyt a hétvégén az Abigél Mûvészeti Szakközépiskola és Alapfokú Mûvészeti Iskola Debrecenben.

Mire jó az anticiklon?2015-03-11 20:18:34

Bodnár Danikát, a kétéves debreceni kisfiút is kicsalták a napsugarak a Nagyerdõre egy kis szabadtéri mókára hétfõn.

Minden mennyiségben utazás2015-03-11 20:07:54

A kiállításon utat foglalók akár jelentõs árkedvezményt is kaphatnak.

A legfinomabbat keresték2015-03-11 18:44:36

Hetedik alkalommal rendeztek pálinka- és pogácsaversenyt a Józsai Közösségi Házban a hétvégén.

A Vese Világnap alakalmából lakossági fórumot szervezett a Debreceni Egyetem a nephrológusok, transzplantációs sebészek, dietetikus, gyermekgyógyász, ápolók és a Vesebetegek Debreceni és Hajdú-Bihar Megyei Egyesületének bevonásával vasárnap, a belgyógyászati intézet „A” épületében.

„Minden weboldalnak annyifélének kell lennie, ahány látogatója van.”

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 1 személyt fogott el az ellene érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 11 személyt állítottak elõ, köztük 5 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megszavazták a mezõõri szolgálat és a mezõõri járadék bevezetését a debreceni gazdák.

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) adatai jelzik, építkezni kell.

Pénteken megjelenik a tévéfilmek készítését támogató Fehér György-, és az animációs sorozatok készítõinek szóló Dargay Attila-pályázat felhívása - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csütörtökön az MTI-vel. Emellett a médiatanács az idei Kecskeméti Animációs Filmfesztivál, valamint helyi és körzeti rádiók hírmûsorainak és magazinmûsorainak támogatásáról döntött.

Több mint 1,6 milliárd forint összegû csalással gyanúsította meg a rendõrség az egyik nyíregyházi kft. cégvezetõjét és adminisztrátorát - olvasható a rendõrségi honlapján.

A debreceni rendõrök elfogtak egy 46 éves férfit, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A debreceni rendõrök a képeken látható ismeretlen tettesek azonosításában kérik a lakosság segítségét.

« Előző « 6. oldal » 10 11 12  ... 23 Következő »