2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Gonosz erõk szállták meg és ezek utasítására cselekedett saját bevallása szerint az a nõ, aki csütörtökön a saját anyját ölte meg Szombathelyen. Az ügy részleteirõl pénteken, ...
Önmagát lõtte meg és életveszélyesen megsérült az a bankrabló, aki a Népfürdõ utcában, az Árpád híd melletti egyik toronyépületben lévõ bankfiókot akarta kirabolni pénteken kora délután.
Késsel támadtak egy taxisra csütörtök hajnalban, Budapesten. Az utas a Feneketlen-tónál intette le a kocsit, és a Toronyház utcába vitette magát. Miután megérkeztek kést rántott, többször megszúrta a sofõrt és pénzt követelt.
Jogerõsen is életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték a makói hármasgyilkosság vádlottját csütörtökön. A Szegedi Ítélõtábla helyben hagyta az ügyben született elsõ fokú ítéletet, annyiban azonban szigorították, hogy ...

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje 100.000. forint (azaz százezer) díjat ajánlott fel a nyomravezetõnek.

Az MTK egykori futballistája, Katzenbach Imre is érintett a milliárdos adócsalás és pénzmosás miatt indított Eclipse-ügyben. A vám- és pénzügyõrség országos ...
Elkezdõdött a bankrabló katona elõzetes letartóztatásának tárgyalása a Fõvárosi Bíróság Katonai Tanácsa elõtt. A férfi szombat délután próbált meg kirabolni egy bankot Budapesten, de egy szabadnapos rendõr és egy biztonsági õr elkapta.
Megverte, majd felgyújtotta élettársát egy férfi kedden kora reggel egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tanyán. A nõ ruhája lángra lobbant, de a férfi eloltotta a tüzet. Az asszony súlyosan megsérült, kórházban van.
Egy év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság csütörtökön azt az asszonyt, akinek kétéves kisfiát 2007 nyarán halálra martak a család kutyái.
A Budapesti Nyomozó Ügyészség õrizetbe vett négy rendõrt, mert a gyanú szerint napi rendszerességgel fogadtak el építési-szállítási cégektõl 10-15 ezer forintot, hogy ne intézkedjenek velük szemben.
Ellopták az automatát2010-02-23 18:08:25
Kitéptek a helyérõl és elvittek egy pénzautomatát Gyõrben ma hajnalban. Információink szerint a gépben több millió forint volt.
A jelenlegi adatok szerint 3 milliárd forintnál nagyobb kárt okozott egy értékpapír-kereskedõ cég, amelynek budapesti és debreceni irodáiban kedden délelõtt házkutatást kezdett a rendõrség ...
Körözési toplista2010-01-20 23:20:54
Az Országos Rendõr-fõkapitányság összeállította a körözési Top100 listát.
Kérjük, hogy aki a képeken látható személyekrõl illetve tartózkodási helyükrõl információval rendelkezik, hívja a 112 telefonszámot, a Telefontanú 06-80-555-111 számát vagy értesítse a legközelebbi rendõri szervet.

A Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság teljes bûnügyi állománya a pénteki pénzszállítót ért fegyveres támadással foglalkozik. Jelenleg több mint 40 órányi videofelvételt vizsgálnak át.

© Illusztráció

Két millió forint nyomravezetõi díjat ajánlott fel Fejér megye rendõrfõkapitánya, miután csütörtök éjjel fegyveresek próbáltak meg kifosztani egy páncélautót az M1-es autópályán.

Iskolából tartott haza az a 13 éves fiú, akit az utcán megállított egy tolókocsiban ülõ fiatal férfit toló fiú.

 

NAPLÓ A MINDENNAPOKRÓL 2008-11-24 22:47:27

BICIKLITOLVAJOK

Nem is gondoltam, hogy az eseménytelen hétfõ ilyen izgalmasan ér véget. Ám estére váratlanul belecsöppentem egy biciklilopási ügybe.

 

 

" Az ember rákényszerül lassan, hogy önbíráskodjon, mert hiába tesz feljelentést, nem történik semmi." - panaszolta a csökmõi Vetési Imre, aki azért keresett fel, hogy elmesélje, milyen tapasztalatai vannak az utóbbi idõben a Csökmõn elszaporodó lopásokkal kapcsolatban.

 

« Előző « 2. oldal »