2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

 


Futsal - A román bajnok gyõzött a kedd esti berettyóújfalui futsalmérkõzésen: a felkészülési találkozón 3–2-re nyert a Marosvásárhely a Mezei-Vill ellen. A közönség izgalmas, fordulatos, pörgõs meccset láthatott a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, ahol három harmadot játszottak egymás ellen a felek.

 

 


Berettyóújfalu - Bihari vándortisznya; A Bihari Múzeum tanórán kívüli és szabadidõs tevékenységei - ez a címe annak a nyertes projektnek, melynek keretében a múzeum munkatársai és pedagógusok az elmúlt egy évben mintegy 500 gyerekkel ismertették meg lakóhelye múltját, kultúrális értékeit.

 

Püspökladány, Báránd - A 42-es fõúton Püspökladány-Báránd között román szgk. ütközött magyar szgk-val.

Augusztus 31-ével megszûnik a szociális alapú gázár- és távhõár-támogatás, és beépül a lakásfenntartási támogatásba, az új támogatást a helyi önkormányzatnál kell igényelni - közölte a Nemzeti Erõforrás Minisztérium (Nefmi).

A forint pénteken kora reggel árnyalatnyit gyengült a svájci frankkal, erõsödött a dollárral és gyakorlatilag stagnált az euróval szemben a csütörtök késõ esti jegyzéséhez képest.

Elfogtak négy "segélybõl élõ" uzsorást a Hajdú-Bihar megyei Komádiban.

 


Budapest (MTI) - A jelenlegi elõrejelzések szerint csütörtökön vagy pénteken lehet az év legmelegebb napja - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa az MTI-vel.

Pocsaj - Pocsaj Önkormányzata sikeres pályázatának köszönhetõen nemcsak új számítógépekkel gazdagodik az általános iskola, de lehetõség nyílik olyan eszközök használatba vételére is az oktatásban (interaktív tábla, projektorok), amelyekre korábban nem nyílt lehetõség.

Berettyóújfalu - Az eddigi 36 helyett immár 54 gyermek elhelyezezését biztosítják a helyi bölcsõdében az önkormányzat által elnyert pályázatnak köszönhetõen. A projekt keretein belül a Vass Jenõ Óvoda és Bölcsõde régi fõzõkonyhája helyén kialakítanak egy új csoportszobát, valamint egy modern melegítõkonyha is épül.

A svájci frank gyengült csütörtök reggeli órákban közel két forinttal gyengült, ezzel párhuzamosan a dollár és az euró is veszített értékébõl.


Változatlanok maradnak az üzemanyagárak ezen a héten a hazai töltõállomásokon - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu.

Az üzleti ingatlanok szegmensében javult a helyzet, a lakáspiacon viszont nõtt a borúlátás a második negyed évben a GKI felmérése szerint. Az utóbbi hetek válságjelei vélhetõen további visszaeséshez vezetnek majd.

A svájci frankoz képest több mint egy forinttal erõsödött a forint szerda reggelre a devizapicon az elõzõ esti jegyzésekhez képest. Az euró és a dollár ennél kisebb mértékben, de gyengült.

Nyári Egyetem2011-08-23 13:40:31


Román-magyar nemzetközi nyári egyetem kezdõdött doktoranduszok számára augusztus 22-én Berettyóújfaluban. A kurzus megnyitója a polgármesteri hivatal tanácstermében volt.

Hajdú-bihari kékfény2011-08-23 13:17:15

Nézze meg mivel foglalkoztak az elmúlt napokban a rend õrei megyénkben!

Erõsödött kedd délelõtt a forint a bankközi devizapiacon, svájci frankot 238 forint alatt jegyezték tíz óra után. A forint az európai kereskedés kezdete óta erõsödõ eurót követi.Kedden kamatdöntõ ülést tart az MNB, a várkozások szerint marad a jelenlegi kamatszint.

Nívódíjjal tértek haza2011-08-22 10:33:16

 

Csökmõ Nagyközségi Önkormányzat

4145 Csökmõ, Kossuth utca 109. sz.

Tel: 06-36-54/443-601


Az ifjúsági zenekarok nívódíját kapta meg a Csökmõi Ifjúsági Fúvószenekar a Békéscsabán megrendezett XXV.Nemzetközi Zenei Ifjúsági Találkozón (közismert nevén ZENIT-en) augusztus 18-án. Döge Csabát, a zenekar karnagyát pedig három év után ismét a kiváló karmester díjjal ismerte el a szakmai zsûri.

Budapest, 2011. augusztus 21., vasárnap (MTI) - Egyetértenek a londoni és budapesti elemzõk abban, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) monetáris tanácsa keddi ülésén nem változtat a jelenlegi 6 százalékos alapkamaton.

Budapest (MTI) - Kissé gyengült a forint hétfõ reggel, a svájci frankot 241 forint felett, az eurót pedig 272 forint körül jegyezték 7 órakor.


Bihartorda - A sárréti település központjában szerényen megbúvó „kastélypark” az elmúlt évtizedekben csipkerózsika álmát aludta. A valaha a Bihartordai kastélyt körülvevõ park 1946-48 között a Sárréti Népfõiskolát rejtette, melyet Szücs Sándor hívott életre.


Nagyobb torlódás alakult ki a 42-es fõúton Berettyóújfalu után szombat délután, ahol két autó ütközött. A balesetben hárman sérültek, az anyagi kár jelentõs.

 


Derecske – Vegyük elõ újra Szent István intelmeit, mert ez magyarság megmaradásának záloga. Ünnepi beszédében többek között errõl szólt a derecskei alpolgármester. Fegyverneki Gergõ tudósítása

 

 


Berettyóújfalu - Újabb edzõmérkõzést játszik kedden az MVFC férfi élvonalbeli futsalcsapata.

 

5-5 forinttal csökken a benzin és a gázolaj ára is a hazai töltõállomásokon - értesült a holtankoljak.hu piaci forrásokból.

« Előző 1 ... 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 « 1136. oldal » 1137 1138 1139 1140 1141 1142  ... 1201 Következő »