2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Komádi – Vízbe fulladt egy 12 éves fiú csütörtök délután Komádi külterületén, a Sebes-Körösben – tájékoztatott pénteken Vezendi Jánosné rendõrségi szóvivõ.

 


Berettyóújfalu - A Nagyváradi Törekvést fogadta elsõ meccsén a berettyóújfalui egyesület.

 


Berettyóújfalu - A futball ünnepe lesz június utolsó hétvégéjén Berettyóújfaluban.

Budapest, Hajdú-Bihar - Önkormányzatok, illetve többcélú kistérségi társulások intézményfejlesztési, -felújítási támogatásáról döntött a belügyminiszer.

Hajdú-Bihar - Már úton van az állami vis maior alapból származó támogatás.

Derecske - Fotókiállítás, fõzõverseny, kézmûves játszóház és koncertek – ezek a programok várták június 18-án a városnapra kilátogatókat. Bene Viktória tudósítása.

 

 

Berettyóújfalu - Megnyerte az U19-es férfi futsalbajnokságot az MVFC Berettyóújfalu együttese.

Derecske - A sikerek és a feladatok egybefonódnak, hiszen ha például nyer egy pályázatunk, az ugye siker, ugyanakkor mindjárt hozza magával a feladatokat is - jelentette ki a Naplónak Bakó István derecskei polgármester a szombati városnapi rendezvényükön.


Berettyóújfalu - Egy héttel az átadás után névadó ünnepséget rendeztek a csarnokban.

Berettyóújfalu, (MTI) - Energiatakarékos közvilágítási LED-lámpatesteket gyártó üzemet épít uniós támogatással Berettyóújfaluban a helyi Mezeivill Kft.; az 50 százalékos támogatottságú, csaknem 600 millió forintos beruházás alapkövét Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára helyezte el szombaton.

Budapest - A kilencedik ütemben 48 település számára összesen 335 millió forint vis maior támogatás kifizetésérõl döntött csütörtökön Pintér Sándor belügyminiszter a belvízi védekezés kapcsán.

Streetball - Jövõ csütörtökön, június 23-án a kosárlabdáé lesz a fõszerep Berettyóújfaluban, a megújult városközpontban, a Szent István Rendezvénytéren rendezik a Streetball Családi Fesztivált.

Ballagás Körösszakálban2011-06-16 18:46:49

Körösszakál – A Körösszakáli általános iskola tizennyolc tanulója fejezte be általános iskolai tanulmányait, ballagott azt iskolában.

Futsal - Akárcsak egy évvel korábban, ismét a bajnokság második helyén végzett a Mezei-Vill FC élvonalbeli férficsapata.

Csökmõ – A csökmõi ifj. Tóth Gyula országos Arany- Aranypáva díjat kapott azon a Regionális Népzenei Találkozón és Országos Citerazenekari Fesztiválon, amit az egri Bartalovics Béla Mûvelõdési Központban rendeztek meg 2011. június 3-4-5-én, „Ködellik a Mátra…” címmel.


Berettyóújfalu – HAON – Három sérültet kellett kórházba szállítani annak a közlekedési balesetnek a helyszínérõl, amely szerdán délután történt a 42-es fõút, Berettyóújfalu és Földes közötti szakaszán.

Derecske, Létavártes - Menyhárt Károly szerint ez a döntés nemcsak Létavértest érinti hátrányosan.

Bolondoztak a ballagók2011-06-15 16:45:22

Bolondballagók tették derûsebbé a június 14-ét Csökmõn, amikor jelmezekbe bújva végig járták az intézményeket, jelképesen elköszönve az általános iskolai élettõl, és a falutól.

Derecske - Hátrányos helyzetû felnõttek ismerkednek a számítógéppel, álláskeresési technikákat sajátítanak el, de akár kereskedelmi és vállalkozási ismereteket is tanulhatnak ingyen, hogy könnyebben találjanak munkát. A megváltozott munkaerõpiac viszonyai miatt az élethosszig tartó tanulás ma már elengedhetetlen. Ezt ismerték fel Derecskén is. Fegyverneki Gergõ tudósítása.


Berettyóújfalu - Június elsõ napjaiban került sor Berettyóújfaluban a Bihari Múzeumban a Hajdú-Bihar Megyei Múzeumok Igazgatósága és Berettyóújfalui Város Önkormányzata közös kiadásában megjelent „Berettyóújfalu az újkõkortól napjainkig” címû könyv bemutatójára.

Biharkeresztes - A harmincas éveikben járó férfiak ellen több büntetõeljárás folyik.


Berettyóújfalu - A „Mi meséink” címû kiállítási anyaggal az Igazgyöngy Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény meghívást kapott Strasbourgba, az Európa Parlament székházába.


Teljes holdfogyatkozásnak lehetünk szemtanúi szerdán - azaz ma- este, ha az idõjárási viszonyok is kedvezõen alakulnak.

Derecske, Hajdúnánás - Az általunk megkérdezett üzemek vezetõi valamiféle kárenyhítésre várnak.

« Előző 1 ... 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 « 1142. oldal » 1143 1144 1145 1146 1147 1148  ... 1201 Következő »