2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Itt a kánikula: így frissülj fel pár perc alatt!

Bármennyire is várjuk hideg téli napokon a nyári idõszakot, olykor a meleggel is tele a hócipõnk. A bõrünket ugyanis nem tudjuk levenni! Az egyre melegebb és szárazabb nyarak mindenkinek a szervezetét megviselik. Amikor télen didergünk és kimozdulni sincs kedvünk, sokszor áhítozunk a kellemes nyári meleg után, de valljuk be, ...

Az észak-magyarországi régió veszélyeztetett. Heves zivatarok elõfordulása miatt narancssárga színû riasztást adott ki csütörtök este az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az észak-alföldi és az észak-magyarországi régióra.

Viszonylag kis költséggel és egyszerûen mûködik az a hét jégvédelmi ágyú, amelyeket a Debreceni Egyetem szakemberei által folytatott kutatások eredményeként alkalmaznak már hat magyarországi vállalkozásnál.

Nézze meg, mennyiért vehet zöldséget és gyümölcsöt Hajdú-Biharban!

Traffipax a megyében2010-07-20 09:07:01

Szeretné tudni mikor és hol számíthat sebességmérésre Hajdú-Bihar megyében? Olvasson tovább, vezessen elõvigyázatosan.

Tegnap délután három fiatal a 42.sz. fõút közelében a Káló csatornában fürdõzött. A csatorna hídjáról ugráltak a vízbe, amikor egyikük (aki egyébként úszni nem tudott) a vízbe esett, majd elmerült.

Baleset történt Berettyóújfaluban a 42. sz. fõúton a Királyhágó utcán hétfõn délután, ahol kamion villanyoszlopnak ütközött.

Zivatar, helyenként kisebb jégesõ zúdult le a megye több pontján szombat délután egy kelet felõl érkezõ szakadozott, regionális kiterjedésû zivatarlánc nyomán.

Válasszuk a hazait2010-07-19 09:17:41

Azt hiszem nem tévedek, egyre többen vagyunk, akik osztunk-szorzunk, majd úgy döntünk, idén nemcsak a számolást, de a nyaralást is fejben csináljuk, legalábbis a külföldit. Fabók Ágnes jegyzete

Riói hangulat kerítette hatalmába szombat délután a Szoboszlót, ahol ezrek vonultak fel a fürdõbált megelõzõ karneváli menetben.

Dr. Muraközi Zoltánt nevezte ki a berettyóújfalui önkormányzat a Gróf Tisza István kórház fõigazgatói pozíciójára, miután a három pályázóból – a korábbi fõigazgató dr. Bulyovszky István Muraközit támogató visszalépése után – kettõ maradt. Közülük az alkalmasabb, korábban is a kórház kötelékében dolgozó szakembert választották.

A pocsaji önkormányzat nyertes pályázatának köszönhetõen most kissé „megújul” a község arculata: MVH-pályázaton nyertek 41 millió forintot - mely utólagos finanszírozású – ami alapján központi tér, sétány kialakítására van lehetõség - adta hírül tudósítónk, Nagyné Kelemen Mónika.

A 47.sz. fõúton Berettyóújfalu elõtt a kettõs kanyarnál egy kamion felborult. Személyi sérülés nem történt.

Toborzót hirdet a kétszeres futsal magyar bajnok, Magyar Kupa- és Szuperkupa-gyõztes MVFC Berettyóújfalu a sportág iránt érdeklõdõ fiatalok számára két korosztályban – U15 és U19 – július 20-án és 21-én.

Július 23-án kezdi meg a felkészülést a következõ bajnoki idényre a Mezei-Vill FC; a pontvadászat szeptember elején indul.

A nagy hõség ellenére vagy miatt rengeteg turista keresi fel a napokban is Hajdúszoboszló városát. Nézze meg milyen érzés este a fürdõváros utcáin gondtalanul mulatni, sétálni, vásárolni, játszani. Nézze meg a képeket és a videót!

Hiába várta süketnéma hozzátartozóját egy család hétfõ este a berettyóújfalui buszállomáson, a középkorú férfi nem érkezett meg a megbeszélt járattal – közölte kedden Vezendi Jánosné rendõrségi szóvivõ.

Ingyenes koncertet ad az Adagio együttes július 15-én Berettyóújfaluban, a Szent István téren.

Az idei évben kicsit más lesz.

A Miskolci Mazsorette Együttes I. helyezést ért el – a botforgató show kategóriában, a szombaton megrendezett Nemzetközi Mazsorette Versenyen, melyet Hajdúszoboszlón tartottak immár második alkalommal.

Szombaton reggel a Hõsök terén a menetközben mutatták meg tudásukat Hajdúszoboszlón az országos mazsorett verseny fiatal résztvevõi, délelõtt pedig a szabadtéri színpadon versengtek egymással.

Nézze meg Hajdú-Bihar 5 legfrisseb rendõrségi hírét!

Mint hírül adtuk, az önkormányzati választásokon indtandó fideszes polgármester-jelöltek személyérõl a jövõ hétre várható végleges döntés, ám a már hivatalosnak tekinthetõ megyénkbeli jelöltek névsorát alább ismertetjük.

A Fidesz berettyóújfalui polgármesterjelöltje elsõsorban a mûködõképességre helyezné a hangsúlyt.

Új vezetõedzõ irányítja a jövõben a Mezei-Vill FC elsõ osztályú futsalcsapatának munkáját: Bacsó Richárd, aki a Kassa edzõje volt, érkezik Berettyóújfaluba.

« Előző 1 ... 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 « 1163. oldal » 1164 1165 1166 1167 1168 1169  ... 1201 Következő »