2024. április 29. Hétfő, Péter.
 

Az utolsó vonat lekésése miatt gyalogosan indult haza Debrecenbõl Hajdúszoboszlóra egy angol férfi a magyar feleségéhez, de eltévedt; végül kifázva, egy ondódi dûlõben találtak rá – közölte szerdán Kelemen Éva rendõrségi szóvivõ.

A 2002. szeptemberében a Debreceni Egyetem Konzervatóriumának diákjaiból alakult rézfúvós együttes, csütörtökön este 19 órától ad koncertet Hajdúszoboszlón, a Hõsök terén.

Van már fegyver a gazdák kezében, ha az idõjárással, azon belül is a jégveréssel akarják felvenni a harcot!

Nagyméretû kórházfejlesztés, és tömbösítés várható Berettyóújfaluban 2011-ben.

Nyári programok gyerekeknek2010-07-07 09:03:45

Hasznosan tölthették a szünidõ eddigi részét azok a csökmõi gyerekek, akik jelentkeztek a Faluház programjaira.

Gyorsulás és õrület: ez mind Hajdúszoboszlón lesz, ahol elõször rendezik meg július 11-én délelõtt 10 órától a Róna Rally Sprintet.

Vasárnap kiderül, ki a legény a talpán, ugyanis a hajdúszoboszlói szabadtéri színpadon három régió erõs emberei küzdenek meg egymással a Hajdú Vitéz Kupa keretében.

Régi és új sással bekötött székek, hárságyak és karos padok tekinthetõk meg a „Székfaragó mesterek az Érmellékrõl” címû, dr. Kéri Gáspár gyûjteményébõl összeállított kiállításon, mely hétfõn nyílt a biharkeresztesi helytörténeti gyûjteményben.

Csoportos garázdaság megalapozott gyanújával folyik eljárás azután, hogy péntek este összeverekedett egy nagyobb család több tagja a Palocsai utcában – mondta el a Napló érdeklõdésére hétfõn Kelemen Éva rendõrségi szóvivõ.

Polgárõrök vizsgáztak2010-07-05 09:19:45

A Pocsaji Polgárõr Egyesület vezetõsége gyûlést tartott július 4-én délelõtt az iskola tornatermében - tájékoztatta portálunkat Nagyné Kelemen Mónika.

A pocsaji játszótér2010-07-05 09:09:45

Helyi tudósítónk Nagyné Kelemen Mónika felvétele.

Gyalogost gázoltak, karamboloztak, szekerek okoztak problémákat a Hajdú-Bihari közlekedésben szombaton.

A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár olvasási „versenyt” hirdetett meg a nyárra egészen szeptember 30-ig óvodásoknak és kisiskolásoknak. Bene Viktória tudósítása.

Tovább folytatják az éjszakai portyázásokat a berettyóújfalui rendõrök, teszik ezt gyalogosan, autóval és kerékpáron is.

Negyven állami gondozott gyerek tanulmányi eredménye és konfliktuskezelése fejlõdhet annak a Kaláka nevû rehabilitációs programnak a jóvoltából, amelyet a Komádi Gyermekotthon és a berettyóújfalui Arany János Gyermekotthon munkatársai tartanak számukra.

Író-olvasó találkozó volt tegnap a csökmõi könyvtárban. A rendezvény igazi kis irodalmi csemege volt az erre fogékonyaknak.

Nem lesz sorban állás a Hajdúszoboszlói önkormányzatnál július 1-jén, ahogyan az ország egyetlen városában sem.

Kedden kora délután állampolgári bejelentés érkezett a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság ügyeletére, hogy szomszédjukat hosszabb ideje nem látták, kérik a rendõrség segítségét.

Ismét eredményes volt a berettyóújfalui rendõrök munkája. Délután a szomszédok riasztása alapján a járõrök egy bajba jutott asszonyon segítettek, jutatták kórházba. Az éjszakai portya szolgálat pedig, egy kábítószer fogyasztó fiatalt állított elõ.

Több száz kaktuszt tudhat magáénak Mándoki Attiláné Pocsajban, aki szenvedélyes gyûjtõ.

Füstszagra ébredtek a napokban egy derecskei családi ház lakói; mint kiderült, tolvaj járt a házukban.

Az idõs helybeliek biztosak abban, hogy temettek el az emlékmû alatt katonákat. Ám a héten zajló exhumálásokkor sem szovjet katonák maradványaival, sem pedig arra utaló jelekkel nem találkoztak, hogy ott bárki nyugodott volna…

Jelentõsen megnõtt a gépjármûforgalom a 42. számú fõúton- a nyaralni induló turisták valamint a a Romániába hazautazó vendégmunkások miatt, hiszen sokan a Ártándi Közúti Határátkelõhelyet választják.

Nézze meg a TOP 100-as lista 10 legveszélyesebb bûnözõit, akiket Hajdú-Biharban is keresnek!

Egy zsáknyi napelemes lámpával bukott le két fiatal tolvaj a napokban Berettyóújfaluban, zsákmányukat egy helyi családi ház udvarán szedték össze.

« Előző 1 ... 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 « 1164. oldal » 1165 1166 1167 1168 1169 1170  ... 1201 Következő »