2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 

Bár az önkormányzati választásokon egy Jobbikos jelölt sem jutott be a képviselõtestületbe, mégis komolyan veszik ígéreteiket: a közelgõ halottak napja alkalmából temetõrendezést szerveznek október 24-én, vasárnap reggel fél nyolc és délután két óra között társadalmi munka keretében. Fegyverneki Gergõ tudósítása.

Szép eredményekkel tért haza a Közép-Európa Kupa Felnõtt Fekvenyomó Bajnokságról a berettyóújfalui Eötvös DSK háromfõs csapata.

A mai napon eredményt hirdettek a 19. FAI Hõlégballon VB-hez kapcsolódó rajz- és fotópályázaton.

Nem játszik október 25-én, hétfõn este a Mezei-Vill FC csapata futsalbajnoki mérkõzést a Kabos Endre Sportcsarnokban.

Az 1980-ban ballagó diákok évfolyam találkozót tartottak 2010. október 9-én, szombaton a komádi Barsi Dénes Általános Iskolában. A 30 éve ballagó diákok meghívták volt osztályfõnökeiket, tanáraikat.

Lassan közeledünk a megye II-es bajnokság õszi idényének végéhez, már csak négy forduló van hátra, és pihenõre vonulnak az Északi és Déli csoport „legényei”.

Vérbeli rangadón vagyunk túl a labdarúgó megye II. Déli csoportjában, hiszen az elmúlt hét végén a listavezetõ Biharkeresztes látogatott a dobogó harmadik helyén álló Kismarjához.


2010. október 17-én Orosháza-Gyopárosfürdõn hat nemzet részvételével rendezték a Közép-Európa Kupa Felnõtt Fekvenyomó Bajnokságot.

Tekintse meg a kézilabda mérkõzések eredményeit!

Nézze meg mely cégek állnak felszámolás alatt Hajdú-Bihar megyében!

A beruházás több milliárd forintba kerül, amihez még eu-s támogatást is kap Berettyóújfalu.

A Bihari Számadó Napokon vehette Komádi városa azt a díjat, melyet fehér és vászonhímzése nyert. 
                                     

Tizenharmadik alkalommal telt meg a berettyóújfalui sportcsarnok a bihari termelõk, vállalkozók bemutatkozó standjaival. Október 15-én és 16-án zajlott ugyanis a város egyik nevezetes rendezvénye, a Bihari Számadó Napok.

Ismét Újiráz került dél-bihar központjába egy hétvégére. A környékbõl ugyanis idõsek, fiatalok egyaránt ellátogattak az október 9-én megrendezett megemlékezésre, falunapra, majd másnap a híres irázi búcsúba.

Eredményekért kattintson ide >>>

Csökmõ és Szeghalom után most Nagyváradon állított ki Szarkáné Bíró Piroska, a csökmõi alapfokú mûvészeti iskola grafika tanárnõje. A kiállítást szeptember 28-án nyitották meg.

A Mezõgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal felhívja minden gazdálkodó figyelmét az ügyfél-nyilvántartási rendszerbe bejelentett adatok pontosítására, amelyek a 2010-es agrártámogatások zökkenõmentes kifizetéséhez elengedhetetlenek.

Jogerõsen 9 évre változtatta a megyei bíróság által elsõfokon kiszabott 6 év 6 hónap börtönbüntetést a Debreceni Ítélõtábla dr. Kardos Sándor vezette büntetõtanácsa annak az 53 éves férfinek az ügyében, aki 2008. szeptemberében leszúrta élettársát (20 évet éltek együtt). K. Lajos emberölésben és kiskorú veszélyeztetésében bûnös.

Újabb egységekkel gyarapította bajnoki pontjainak számát a Mezei-Vill FC a hazai élvonalbeli futsalbajnokságban, mivel hétfõ este idegenben gyõzött a Gyöngyös alakulata ellen.

Idén is ösztöndíjjal támogatja az Önkormányzat a hátrányos helyzetû, szociálisan rászoruló fiatalokat a Bursa Hungarica pályázat keretében. 180 diáknak kívánnak segítséget nyújtani – és remélik, ezúttal fel tudják tölteni a keretet.

Szép és járható lesz végre a csökmõi Alkotmány utca.

Csökmõi az Év tájháza2010-09-27 09:11:46

Hatodik alkalommal került kiosztásra az "Év tájháza" elnevezésû díj a Magyarországi Tájházak Szövetségének jóvoltából. A neves díjat idén a Csökmõi Tájház kapta meg a színvonalas programjaiért, valamint a közelmúltban befejezett fejlesztéséért. A díjat 2010. szeptember 25-én, Kiskõrösön vehették át a tulajdonosok.

A Gyöngyös otthonában lép pályára hétfõ este hét órakor a Mezei-Vill FC az elsõ osztályú futsalbajnokság harmadik fordulójában.

Gólzáporos gyõzelemmel mutatkozott be a Mezei-Vill FC hazai pályán a 2010/2011-es bajnokságban. Trencsényiék hétfõ este játszottak a berettyóújfalui Kabos Endre Városi Sportcsarnokban, ahol 13–0-ra verték meg az Ózd együttesét.

Új szolgáltatásokkal várja majd hamarosan vendégeit a berettyóújfalui strandfürdõ. A város fürdõjére számos fejlesztés vár.

« Előző 1 ... 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 « 1157. oldal » 1158 1159 1160 1161 1162 1163  ... 1201 Következő »