2024. május 11. Szombat, Ferenc.
 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely súlyos sérüléssel végzõdött.

Az ablakpárkányon találták meg a derecskei rendõrök a keresett papucsokat és cipõket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Iskolanap rendõrökkel2014-10-24 11:52:15

A berettyóújfalui iskolanapra a helyi rendõröket is meghívták.

Embercsempészeket fogtak el2014-10-21 18:10:44

A hajdú-bihari és a zalai rendõrök együttmûködése eredményeként két férfit fogtak el embercsempészés megalapozott gyanúja miatt.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyõrei 172 kilogramm vágott dohányra bukkantak egy tehergépjármûben a 4-es számú fõúton. A mintegy 2,2 millió forint értékû dohányt és a szállításához használt gépjármûvet lefoglalták és költségvetési csalás miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál – adta hírül a hatóság közleményében.

Már most, októberben ajánlott felkészíteni a gépkocsikat a téli közlekedésre, a jármûvet akkor is érdemes szervizben átnézetni, ha a tulajdonos azt gondolja, hogy annak nincs mûszaki problémája - errõl Óberling József, az Országos Rendõr-fõkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti fõosztályának vezetõje beszélt az MTI-nek pénteken.

Egy zsák tengeri2014-10-19 10:58:32

A tulajdonos vette észre telkén a debreceni férfit. A rendõrök elfogták.

Segített a testvér2014-10-13 08:42:46

A Hajdú-Bihar megyei Nagykereki település elõtt a rendõrök elfogtak 5 illegális migránst.

Lassan beköszönt az õsz, melynek egyik természetes velejárója az út -, látási – és idõjárási viszonyok fokozatos, vagy ugrásszerû változása. Valamennyi jármûvezetõ számára fontos feladat az õszi közúti közlekedésre való felkészülés, hiszen a megváltozott idõjárási- és útviszonyok miatt fokozott veszélyhelyzettel kell számolni mindenkinek.

Baktatott a kecskékkel2014-10-12 16:11:22

A rendõrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint ellopott két kecskét egy istállóból. A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság munkatársai az állatokat megtalálták és visszaadták tulajdonosának.

A szakemberek azt mondják: az új és modern kamerák nem csak a bûnüldözés során segítenek majd a rendõröknek, hanem a bûnelkövetések száma is jelentõsen csökken majd a körzetükben.

Oszlopnak csapódott2014-10-09 10:10:39

Halálos közlekedési baleset történt Sárándon szerda este – közölte a megyei rendõrkapitányság.

Az Olaszliszka és Sárospatak között történt baleset helyszínelése és a mûszaki mentés jelenleg félpályás útlezárás mellett zajlik.

Szombattól ujjlenyomat-ellenõrzést végeznek Magyarország külsõ, schengeni határátkelõin a harmadik országbeli vízumkötelezett állampolgároknál a visszaélések kiszûrésére – jelentette be az Országos Rendõr-fõkapitányság (ORFK) határrendészeti fõosztályának vezetõje hétfõi budapesti sajtótájékoztatóján.

A berettyóújfalui rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást két csökmõi lakossal szemben, akik a megalapozott gyanú szerint gázolajat loptak.

A debreceni, valamint a polgári rendõrök is bíróság elé állítást javasolnak egy-egy garázda ellen.

A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint ellopott egy kerékpárt.

Az Európai Unió kétmilliárd forintos támogatásával korszerûsítette elektronikus feldolgozó rendszerét a közép-magyarországi régióban a rendõrség - jelentette be az Országos Rendõr-fõkapitányság gazdasági fõigazgatója.

Felismeri õket? Segítsen!2014-09-28 09:08:49

Szerszámgépeket tulajdonítottak el ismeretlen férfiak egy hajdúnánási mûszaki üzletbõl.

Nádudvar napjának programjait színesítette megjelenésével a szolgálati kutya.

A rendõrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást azzal a helyi férfival szemben, akit bûncselekmény elkövetése közben értek tetten a járõrök Hajdúböszörményben.

Egy szolgálaton kívüli rendõr vette észre a közel egy tucat külföldibõl álló csoportot Pocsajon.

A kisiskolások, óvodások az elméletben tanult közlekedési ismereteiket a gyakorlatban is kipróbálhatják azon a tanpályán, amit dr. Lingvay Csaba rendõr ezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság rendõrfõkapitány-helyettese, Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere és dr. Tóth Ferenc rendõr alezredes, a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vezetõje szeptember 18-án közösen adott át az önkormányzat és a városi rendõrkapitányság, valamint a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottság együttmûködésének köszönhetõen.

Abban, hogy az utóbbi években csökkent az iskolába, illetve onnan hazafelé tartó gyerekeket ért közlekedési balesetek száma, nagy szerepe van a 2008-ban indult iskola-rendõri programnak, mely a most kezdõdõ új tanévben is folytatódik – jelentette ki hétfõn reggel a Mátyás király utcai iskola bejáratánál a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetõje.

« Előző 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 « 17. oldal » 18 19 20 21 22 23  ... 25 Következő »