2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 

Illegális migrációval kapcsolatos szórólapot készített a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztálya.

Halálos kimenetelû közúti közlekedési baleset történt a 42. számú fõúton ma hajnalban.

Megkezdték a közös járõrszolgálatot a román rendõrök a hajdúszoboszlói egyenruhásokkal.

Az ombudsman szerint a rendõrségi és bírósági eljárások elhúzódását sokszor a szakértõ kiválasztásával, kirendelésével és a szakvélemény elõterjesztésével kapcsolatos problémák okozzák. Székely László az igazságügyi miniszterhez fordult az igazságügyi szakértõi tevékenység átfogó megújítása érdekében – közölte az Alapvetõ Jogok Biztosának Hivatala csütörtökön az MTI-vel.

Biztonságban a strandon2014-07-24 16:12:13

A pihenni és kikapcsolódni vágyók értékeire és biztonságára rendõrök is vigyáznak a hajdúszoboszlói strandon.

A rendõrség júniustól az aktuális baleseti helyzetképnek megfelelõen hetente négy alkalommal ellenõriz szervezetten.

A gyorshajtókat és az ittas jármûvezetõket igyekeznek kiszûrni.

Nem egyszerû a „beköltözõk” élete, ha nem tudnak beilleszkedni.

Személyautóval ütközött egy vonat a Hajdú-Bihar megyei Sárándnál szerda este. Az autóban utazók közül egy ember életveszélyes sérülést szenvedett.

A pénzt arra fordítják, hogy még több járõr legyen az utakon, állandó legyen a közterületi jelenlét. A kísérleti program az év elején indult az ország északkeleti régiójában. A belügyminiszter szerint sikeres volt, ezért döntött a kormány a folytatás mellett.

A Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottság segítségével a gyerekek megismerkedhettek a közlekedési szabályokkal.

Veszélyes tûzijátékokra hívta fel a figyelmet az Országos Rendõr-fõkapitányság (ORFK) kedden honlapján.

Bûnmegelõzési rendezvényt tartottak a Nyíracsádi Mûvelõdési Házban 2014. június 30-án.

Módosultak a határátlépéshez szükséges okmányokkal kapcsolatos elõírások, de fontos tudnivaló, hogy útlevél vagy személyi igazolvány nélkül a gyerekek sem utazhatnak külföldre – közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság határrendészeti szolgálatának vezetõje szerdán Letenyén.

Több rendõrt az utcákra!2014-06-26 11:31:19

Rosszul osztja be erõit a rendõrség. Túl sokat foglalkoznak közlekedési ügyekkel, miközben a közterületi bûncselekmények megelõzésére, felderítésére alig marad erejük – fogalmazta meg véleményét a Jobbik önkormányzati képviselõje, Ágoston Tibor a Petõfi téren.

Az egész országban bevezeti a rendõrség a korábban csak öt észak-keleti megyében bevezetett, 24 órás rendõri jelenlétet biztosító programot.

Szabályszegõkre vadásztak2014-06-26 08:40:48

Fokozottan ellenõrizték a közlekedõket kedden a rendõrök a megyeszékhely útjain.

Fokozott rendõri jelenlétre kell számítaniuk Debrecenben a közlekedés résztvevõinek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és a Nyíracsádi Önkormányzat együttmûködési megállapodásának keretén belül 2014. június 18-án az iskolai erõszak témakörében egyeztetõ fórumot tartottak.

A vakáció veszélyei2014-06-17 08:31:34

A nyári szünidõ megkezdésével nagyobb figyelmet kell fordítanunk gyermekeink biztonságára.

A tanév utolsó D.A.D.A óráján a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság bûnmegelõzési elõadója a nyár veszélyeire hívta fel a figyelmét a Bocskaikerti Általános Iskola hetedikeseinek.

A megye közútjain a „pünkösdi” hosszú hétvége ideje alatt TISPOL ellenõrzéssel egybekötött fokozott rendõri jelenlétre kell számítani 2014. június 5-e és 2014. június 10-e közötti idõszakban.

A nyári idõszak közlekedési, baleseti és bûnelkövetési veszélyeire hívta fel a figyelmet az Országos Rendõr-fõkapitányság (ORFK) csütörtöki, Omszki-tónál tartott sajtótájékoztatóján.

A hajdú-bihari rendõrök által Debrecenben megtartott elõadáson több mint 100 család vett részt.

Kerékpárosok figyelem!2014-06-04 09:08:31

A Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottság a biztonságos közlekedés és a balesetek megelõzése érdekében néhány jó tanáccsal szolgál a kerékpárosok részére.

« Előző 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 « 18. oldal » 19 20 21 22 23 24  ... 25 Következő »