2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Az új tanév kezdetén 200 iskolába vezényelnek hivatalos néven bûnmegelõzési tanácsadót. Hogy hová kell iskolarendõrt állítani, azt a KLIK mondja meg. Elsõsorban a drogokkal és az internet veszélyeivel kell foglalkozniuk.

 

Traffipax-mérések augusztusban Hajdú-Bihar megyében
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy hol mérik a gépjármûvek sebességét Hajdú-Bihar megyében augusztusban!
Botokkal és vascsõvel támadtak a garázdák – Rendõrségi hírek Hajdú-Bihar megyébõl
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten a rendõrök. Az egyenruhások 31 fõt állítottak elõ, közülük 14 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.
Nadrágszíjjal és késsel támadtak – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar –  A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában 13 személyt állítottak elõ és 2 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Megyénk közútjain a rendõrök 2 könnyû és 2 súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, 4 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten a rendõrök, 4 fõt az ellene érvényben lévõ körözés miatt vontak intézkedés alá.

Illegális migránsok – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 17 személyt fogtak el, 15 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten a rendõrök, 1 fõt az

Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 18 személyt fogtak el és 35 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 személyt körözés alapján, míg 5 személyt az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt fogtak el.

Traffipax információ 2013. május 13-19.
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy hol és mikor mérnek megyénk rendjének õrei!

Vastolvajokat fogtak Biharnagybajomban
Biharnagybajom – Két héten belül 3 alakalommal összesen 20 szál vascsövet tulajdonított el egy biharnagybajomi ház udvaráról az a három férfi, akiket 2013. április 10-én késõ délután fogtak el a rendõrök.

illusztráció
Nézze meg hol mérnek megyénk útjain április 8- 14 között!

Kivágták a fáját, majd megverték – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. április 3-án 1 személyt fogtak el és 22 személyt állítottak elõ a rendõrök, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt. Megyénk közútjain 2 súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

Rendõrségi kampány idén is a Józan húsvétért
Debrecen – A közlekedõk naponta legalább 4-4 órában számíthatnak a rendõrség fokozott közúti jelenlétére. Az április 1-jéig tartó akció elsõdleges célja a gépjármûvezetõk és a kerékpárosok ellenõrzése.

A húsvéti ünnepek idõszakában, valamint az azt megelõzõ napokon országos szintû fokozott közúti ellenõrzésekre kerül sor.
Magyarország – A húsvéti ünnepek idõszakában, valamint az azt megelõzõ napokon országos szintû fokozott közúti ellenõrzésekre kerül sor. A cél: az ittas állapotban történõ jármûvezetés visszaszorítása, a forgalom segítése, és a közlekedésbiztonság javítása.

Három tolvajt tetten értek, négyet késõbb fogtak el
Hajdú-Bihar – Debrecen egyik nagyáruházban három férfit tetten értek lopáson, továbbá Berettyóújfaluban egy személyt, Hajdúnánáson kettõt, míg Püspökladányban is egy személyt vettek õrizetbe a járõrök lopás elkövetése miatt – tájékoztatott Kovács Károly.

Berettyóújfalu – Egy felnõtt és két kiskorú gyermek szenvedett könnyebb szén-monoxid-mérgezést vasárnap délután egy berettyóújfalui családi házban. A mentõk közlése szerint mindhármukat a helyi kórházba szállították.

Traffipax információ 2013. február 4- 10.
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy hol és mikor mérnek megyénk rendjének õrei!

Traffipax információ – 2013. január 14-20.
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy hol és mikor mérnek megyénk rendjének õrei!

Debrecen - Tolvajok rendõrkézen, avagy „kék krónika” a szerdai intézkésekrõl.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. január 7-én is több esetben történt rendõri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 12 személyt állítottak elõ az intézkedõ rendõrök. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt. Megyénk közútjain nem volt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset.

Hajdú-Bihar – Csoportos garázdaság bûntett miatt indult nyomozás egy kismarjai és egy berettyóújfalui lány ellen, akik múlt péntek délelõtt több társukkal összeverekedtek Berettyóújfaluban, a Bercsényi utcában; a 15 és 16 éves fiatalokat kihallgatták, az ügyben további gyanúsítások várhatóak – tájékoztatott hétfõn Vezendi Jánosné rendõségi szóvivõ, megjegyezve: a verekedés okáról egyelõre nem adhat bõvebb információt.

A hideg idõjárással összefüggésben december 26-án reggel, Berettyóújfaluban a 47. és 42. számú fõutak keresztezõdése közelében egy földön fekvõ és magatehetetlen állapotban lévõ férfit találtak a rendõrök. A 49 éves, ittas férfihez a járõrök mentõt hívtak és a kórházba szállíttatták.

Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Hírösszefoglaló a 2012. december 7-én történt eseményekrõl

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Komádi Rendõrõrsének járõrei még október 28-án hajnalban áramlopás miatt intézkedtek egy komádi férfival és egy körösszakáli nõvel szemben, akik illegálisan - és életveszélyes kialakítással - vételezték házukban a villamos áramot.

Egy pocsaji lakatlan házba történt betörés szerdán délután. Az elkövetõk különbözõ használati eszközöket, illetve egy kályhát is eltulajdonítottak.

Pocsaj, kerékpár lopás2012-11-18 09:32:43

Két tolvaj a kerítésen keresztül jutott be egy pocsaji ház udvarára, majd onnan két kerékpárt lopott el.

« Előző 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 « 21. oldal » 22 23 24 25  Következő »