2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 

Hajdú-Bihar – Egy rablás bûntett miatt folyamatban lévõ büntetõügyben vettek õrizetbe a rendõrök hétfõn egy 33 éves berettyóújfalui nõt és egy 41 éves debreceni férfit – tájékoztatott a rendõrség.

Debrecen – November elsejei hatállyal visszavonta a megyei rendõr-fõkapitányság rendészeti igazgatója, Aranyi István ezredes vezetõi megbízatását az országos rendõrfõkapitány, s megbízta a berettyóújfalui rendõrkapitányság irányításával.

Biharkeresztes – Személyi szabadság megsértése és más bûncselekmények miatt õrizetbe vettek a napokban egy 33 éves budapesti férfit a rendõrök Keresztesen.

A berettyóújfalui rendõrjárõrök október 28-án 02.00 óra körül 3 huszonéves fiatalt állítottak elõ a kapitányságra, akik egy helyi sörözõben összeverekedtek.

Büntetõ eljárás indult az ellen a két férfi ellen, akik Derecske fõutcáján egy parkolóhely miatt vitatkoztak össze október 25-én délelõtt.

Egyiptomiak Biharkeresztesen2012-10-22 10:54:08

Egyiptomiak Biharkeresztesen
A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség járõrei 2012. október 21-én reggel a 42.sz. fõút közelében ellenõriztek két férfit, akik a szántóföldön gyalogoltak.

A rendõrséghez országszerte több állampolgári bejelentés érkezett, mert ismeretlen tettesek különbözõ internetes oldalakon keresztül egy káros tartalmú szoftvert terjesztenek. A rendõrség által kiadott részletesebb tájékoztatást is közreadjuk.

Hét ember ellen javasol vádemelést a rendõrség, azzal gyanúsítják õket, hogy pénzt és élelmiszert aránytalanul magas kamattal kölcsönöztek nehéz helyzetben élõknek a Hajdú-Bihar megyei Komádiban - közölte a megyei fõkapitányság sajtószóvivõje pénteken az MTI-vel.

A szeptember 9-ei hajdúszováti gyilkosság gyanúsítottja egy 17 éves helyi fiú; a rendõrség kezdeményezte elõzetes letartóztatását.

Biciklitolvajok kerültek õrizetbe Berettyóújfaluban
Berettyóújfalu – Kerékpártolvajokat fogtak el és vettek õrizetbe kedden a berettyóújfalui kapitányság nyomozói.

Kerékpártolvajokat fogtak el és vettek õrizetbe tegnap a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság nyomozói.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri egy 2012. szeptember 24-én 16 óra 45 perc körüli idõben történt közlekedési balesettel kapcsolatban.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság rendõrei csoportosan elkövetett garázdaság bûntett elkövetése miatt intézkedtek kedden késõ este, mivel Tetétlenen, a Hunyadi-Deák Ferenc utcák keresztezõdésénél közterületen két család tagjai különbözõ használati tárgyakkal tettleg bántalmazták egymást.

Milliárdos tételben készítette a számlákat országszerte fémkereskedõ társaságok számára az a számlagyár, melyet a napokban fülelt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Az igazgatóhoz kísérhetné a rendõr azt az általános iskolás diákot, aki igazolatlanul marad távol a tanítási órákról - ezt javasolja Pintér Sándor belügyminiszter a rendõrségrõl szóló törvény módosításában.


Három – derecskei szinten komolynak számító - bûncselekmény sorozat eredményes felgöngyölítésérõl számolt be Parti Attila rendõr-õrnagy, a helyi rendõrõrs bûnügyi alosztályvezetõje, aki egyúttal kérte a lakosság segítségét, közremûködését is.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat Noveczki Lajosné 51 éves hölgy eltûnése ügyében, aki június 6-án 09 óra és 09 óra 30 perckor közötti idõben otthonából (Csökmõ, Bercsényi u. 35. szám) gyalogosan ismeretlen helyre távozott.


A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Derecskei Rendõrõrse büntetõeljárást indított 2 fiatalkorú (14 és 15 évesek) személlyel szemben, akik 2012. június elsõ hétvégéjén a derecskei Római Katolikus Plébánia falára, valamint a Katolikus templom egy hátsó falszakaszára festékszóró palack használatával feliratot festettek és ezzel megközelítõen 30.000,-Forint anyagi kárt okoztak.

Elsõsorban a csíksomlyói búcsúra tartók és a Nyugat-Európából a pünkösdi hosszú hétvégére hazautazó román vendégmunkások nagy száma miatt fokozott ellenõrzést tartanak a két ország rendõri szervei csütörtöktõl keddig a 42-es és 47-es fõutak hajdú-bihari szakaszain - közölte a megyei rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje szerdán az MTI-vel.

Konyár – Kisebb csoport várta a Jobbik képviselõit, akik azért látogattak el Konyárra szombat délelõtt, hogy a helyszínen tájékozódjanak, hogyan segíthetnének a települést biztonságosabbá tenni.

Tegnap délután egy biharnagybajomi nõ sétált be a helyi rendõrõrsre, azzal, hogy guberálás közben talált egy rozsdás – véleménye szerint – II. világháborús lövedéket, amit átadott a szolgálatos körzeti megbízottnak.

Biharkeresztes - Tegnap kora délután a Biharkeresztes Határrendészeti Kirendeltség Ártánd Közúti Határátkelõhelyen kilépésre jelentkezett egy 20 éves moldáv állampolgár, akinek ellenõrzése során megállapítást nyert, hogy ellene a BÁH Észak-Alföldi Regionális Igazgatóság beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

Berettyóújfalu - A rendõrség egy helyi és egy hencidai fiatalt gyanúsít az emberölési kísérlettel.

Hajdú-Bihar - Pénteken kora este egy idõs hölgy az általa hajtott kerékpárral közlekedett Zsáka külterületén Furta, Lenin utcairányából Zsáka, Felszabadulás utca irányába.

Berettyóújfalu, Debrecen - A Berettyóújfalu Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat fk. Ács Zoltán, 14 éves intézeti nevelt eltûnése ügyében, aki 2011. október 13-án Debrecen, Tégláskert u. 68. szám alatti otthonból engedély nélkül távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, azóta tartózkodási helye ismeretlen és életjelt magáról nem adott.

« Előző 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 « 22. oldal » 23 24 25  Következő »