2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség Ártánd Közúti Határátkelõhely kilépõ személyforgalmi sávon tegnap éjszakai szolgálatot teljesítõ határrendészek alapos ellenõrzés alá vontak egy– kilépési szándékát jelzõ – iraki állampolgárságú férfit.

Debrecen, 2011. november 5., szombat (MTI) – Három kabai férfit helyezett elõzetes letartóztatásba szombaton a Debreceni Városi Bíróság zsarolás, uzsora-bûncselekmény és kényszerítés bûntett megalapozott gyanúja miatt – közölte a rendõrség az MTI-vel.

Hajdú-bihari kékfény2011-08-23 13:17:15

Nézze meg mivel foglalkoztak az elmúlt napokban a rend õrei megyénkben!

Tegnap este a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság beutazási és tartózkodási tilalom megsértése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetõeljárást egy moldáv férfi ellen, aki kilépésre jelentkezett a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségi Ártándi Közúti Határtákelõhelyen. A férfi ellen a BÁH helyszíni bírság meg nem fizetése miatt beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

Annak ellenére, hogy egy jogszabályi hézag következtében egyre többen vesznek és szerelnek autójukba lézerblokkolót, úgy tûnik leáldozhat a blokkolók ideje. A rendõrség ugyanis talált egy kiskaput, amely akár két év börtönnel is sújthatja a használókat.

Közös rendõrségi akció kezdõdött vasárnap reggel a határ mindkét oldalán. Az eligazítás elõtti tájékoztatón részt vett Aranyi István ezredes, a megyei rendõr-fõkapitányság rendészeti igazgatója, Lingvay Csaba alezredes, Berettyóújfalu rendõrkapitánya, Adrian Bocu ezredes, Bihar megyei fõkapitány, valamint az akcióban résztvevõ társszervezetek képviselõi.

Pénteken délután, 15.30 és 16 óra között, ismeretlen tettes kirabolta a berettyószentmártoni postafiókot.

Körözési toplista (ORFK)2010-12-06 11:07:21

Az Országos Rendõr-fõkapitányság összeállította a körözési Top100 listát. Kérjük, hogy aki a képeken látható személyekrõl illetve tartózkodási helyükrõl információval rendelkezik, hívja a 112 telefonszámot, a Telefontanú 06-80-555-111 számát vagy értesítse a legközelebbi rendõri szervet.

A Kaposváron megrendezett Fekvenyomó és Felhúzó bajnokságon a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság csapata harmadik helyezést ért. Egyéni eredményeik, pedig igazán figyelemre méltóak.

A Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfalui Rendõrkapitányság adománygyûjtést szervezett a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság adománygyûjtést szervezett a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére, az összegyûlt adományokat holnap szállítják Devecserre.

Eltûnt Rézmûves Alexa2010-11-04 10:36:50

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vizsgálatot folytat Rézmûves Alexa ( Debrecen 1996.09.02.) debreceni lakos eltûnése ügyében.

Eltûnt Lakatos Zoltán2010-11-04 10:26:32

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Lakatos Zoltán ( Berettyóújfalu 1992.11.24. ) Komádi lakos eltûnése ügyében.

A betörések ellen szeretne valamit tenni a csökmõi Vetési Imréné, aki már nem elõször élte át, hogy többszázezer forint értéket vittek el tõlük.

2010. 09. 04-én a hajnali órákban hõkamerával szolgálatot ellátó rendõr a vasúti sínek mentén lévõ határjelnél két gyalogost észlelt, akik Biharkeresztes irányába haladtak.

Eltûnt Gurbai Beatrix2010-08-30 08:36:11

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság - 4200/2010.ált számú ügyben - közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat: Gurbai Beatrix ( 1995.11.06.) pocsaji lakos eltûnése ügyében.

Elfogták Budapesten azt a férfit, akit egy biharkeresztesi idõs asszony meggyilkolásával gyanúsít a rendõrség - értesült a Független Hírügynökség pénteken.

Hiába várta süketnéma hozzátartozóját egy család hétfõ este a berettyóújfalui buszállomáson, a középkorú férfi nem érkezett meg a megbeszélt járattal – közölte kedden Vezendi Jánosné rendõrségi szóvivõ.

Nézze meg Hajdú-Bihar 5 legfrisseb rendõrségi hírét!

Csoportos garázdaság megalapozott gyanújával folyik eljárás azután, hogy péntek este összeverekedett egy nagyobb család több tagja a Palocsai utcában – mondta el a Napló érdeklõdésére hétfõn Kelemen Éva rendõrségi szóvivõ.

Tovább folytatják az éjszakai portyázásokat a berettyóújfalui rendõrök, teszik ezt gyalogosan, autóval és kerékpáron is.

Jelentõsen megnõtt a gépjármûforgalom a 42. számú fõúton- a nyaralni induló turisták valamint a a Romániába hazautazó vendégmunkások miatt, hiszen sokan a Ártándi Közúti Határátkelõhelyet választják.

Egy zsáknyi napelemes lámpával bukott le két fiatal tolvaj a napokban Berettyóújfaluban, zsákmányukat egy helyi családi ház udvarán szedték össze.

« Előző 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 « 23. oldal » 24 25  Következő »