2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Háromnaponta éri rendõri beavatkozással végzõdõ inzultus munkavégzés közben az orvosokat, nõvéreket- derül ki egy felmérésbõl. Ahol telik rá, ott a kockázatosabb mûszakokra már biztonsági õröket alkalmaznak.
Szerdától már bankkártyával is ki lehet fizetni a helyszíni bírságokat, ha megbüntet a rendõr. Három hónapos próbaidõre Csongrád és Békés megyében 15-15 rendõrautóba, rendõrkapitányságra ...
Idõben kórházba került, így a kihûlés nem veszélyeztette annak a szerb férfinak az életét, akire két fa közé szorulva találtak a határrendészek csütörtök késõ este Tiszasziget közelében.

Életét vesztette egy sofõr, aki vezetés közben rosszul lett, és fának csapódott autójával Békés belvárosában csütörtökön kora délután, közölte a rendõrség.

Eddig minden eljárásban, minden vádpont alól felmentette a bíróság Tóth Lajos hajdúszoboszlói szállodatulajdonost, miközben az ügyében nyomozó rendõrök közül kettõt már rabosítottak, illetve további rendõrtisztek ellen is indulhatnak eljárások.
Szabálysértést követett el a lányom és barátnõje. Persze úgy, hogy nem tudtak róla. De egy ambiciózus rendõrnek köszönhetõen most már egy életre megtanulták, hogy a kerékpáron csak tizenkét év alatti személyt lehet szállítani.

Tilos ütést mérni a halántékra, a torokra, a vesékre, illetve a nemi szervekre - a többi közt ezzel egészítené ki a rendõrség szolgálati szabályzatát egy most készülõ igazságügyi és rendészeti miniszteri rendelet.
Súlyos sérüléseket szenvedett a BKV egyik buszsofõrje, miután két feltehetõen ittas utas kilökte õt a jármûbõl - közölte a BKV. A sofõr fejjel hátrafele zuhan le a busz lépcsõjérõl, jelenleg kórházban ápolják. A tetteseket a rendõrség keresi, a BKV többszázezer forintos nyomravezetõi díjat tûzött ki.

A három napos ellenõrzés során összesen 2 büntetõfeljelentést, 98 szabálysértési feljelentést tettek kollégáink. 928 alkalommal sebesség túllépés, 56 esetben, pedig egyéb szabálysértés miatt közigazgatási eljárást indítottak.

A 2009. április 20-ai,21-ei és 22-ei TISPOL ellenõrzés mérlege.

Országos akciót indítottak szerdától a rendõrök. A zebráknál ellenõrzik az autósokat, hogy betartják-e a sebességhatárt és elsõbbséget adnak-e a gyalogosoknak. Az ellenõrzéssorozat április 5-éig tart, azokat a forgalmasabb átkelõket figyelik, amelyeknél nincs jelzõlámpa.

Az idén év elején új elnöke lett a csökmõi Polgárõr Egyesületnek. A régi elnök, Nekita József még decemberben lemondott ugyanis.Megkértük az új elnököt, Barta Zoltánt, hogy mondjon néhány szót a terveirõl.
Halálos füst Kismarján 2009-02-23 15:28:52

Valószínûleg füstmérgezés okozta a halálát vasárnap annak az 51 éves kismarjai férfinak, akinek a holttestére a tûzoltók találtak rá házában.

Évente 14, millió embert igazoltatnak a rendõrök. A fiatalokat és a romákat gyakrabban ellenõrzik, de a találati arányuk - vagyis amikor valamilyen intézkedést is kezdeményeznek az igazoltatottakkal szemben - etnikai hovatartozástól függetlenül 20 százalékos, elfogás pedig száz esetbõl egyszer fordul elõ - írja a Népszabadság a Magyar Helsinki Bizottság kutatása alapján.



Lakossági információ alapján tegnap délután a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Zsákai Rendõrõrs munkatársai Darvas külterületén fogták el azt a férfit, akit több hatóság is keresett, ellene összesen 5 elfogató parancs volt érvényben.
NAPLÓ A MINDENNAPOKRÓL 2008-11-24 22:47:27

BICIKLITOLVAJOK

Nem is gondoltam, hogy az eseménytelen hétfõ ilyen izgalmasan ér véget. Ám estére váratlanul belecsöppentem egy biciklilopási ügybe.

Rablás és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával vettek õrizetbe csütörtökön egy 43 éves férfit és 40 éves élettársát a bihari kistelepülésen – közölte pénteken a rendõrség.

« Előző 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 « 24. oldal » 25  Következő »