2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Több rendõr az utakon2014-05-31 11:49:03

Hat százalékkal több baleset történt a megyében, mint tavaly ilyenkor.

Összevont fokozott ellenõrzést tartanak a rendõrök Debrecenben, a közlekedésbiztonság javítása érdekében.

Tíz nyelven, 720 fõtõl kérhetünk segítséget, ha rendõrre, mentõre, tûzoltóra, katasztrófavédõkre van szükségünk.

Püspökladány – Csütörtökön délelõtt 9 órakor kezdõdik a püspökladányi képviselõtestület ülése a Városházán.

A legjobbaktól tanulhattak2014-05-29 10:25:35

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság motoros járõrei vezetéstechnikai bemutatót tartottak Debrecenben.

A berettyóújfalui rendõrök a helyi polgárõrökkel közösen tartanak akciót a gyalogosok biztonsága érdekében.

Kerékpáros járõrszolgálattal egészíti a gyalogos és autós járõrözést a Készenléti Rendõrség a nyári turisztikai szezonban Budapesten és a turisták által leglátogatottabb vidéki helyeken.

Az idõjárás elõrejelzés szerint hétvégén Hajdú-Bihar megyében is beköszönt a nyári meleg és a hõmérséklet elérheti akár a 30 Celsius fokot is.

A fogyasztás a könnyen beszerezhetõ, olcsóbb drogok felé tolódik el.

Az elsõ tender 750 rendõrségi ügyintézõi és járõr használatra kialakított gépkocsi beszerzésére szól, a másikban 475, többségében megkülönböztetõ jelzéssel ellátott gépkocsi beszerzése szerepel. A becsült ellenértéket nem közli a felhívás.

Húsz esetben szabtak ki helyszíni bírságot a rendõrök a közlekedõkre.

Õrizetbe vették azt a 41 éves asszonyt, aki hétfõn délelõtt az egyik esztári üzletben négy pár zoknit és egy nõi alsónemût rejtett a nadrágjába, majd onnan fizetés nélkül távozott.

Holtan találtak egy 57 éves nõt vasárnap reggel a Hajdú-Bihar megyei Sáránd egyik családi házában – közölte honlapján a rendõrség.

Ellenõrzéseket végez a MÁV Zrt. és a rendõrség május 6-án, kedden országszerte több mint 30 helyszínen, közutakon és vasúti átjáróknál, hogy felhívja a közlekedõk figyelmét a vasúti átjárókon való áthaladás szabályaira – közölte a vasúttársaság hétfõn az MTI-vel.

A négynapos hosszú hétvégén fokozott rendõri jelenlétre kell számítani Magyarország közútjain – közölte a rendõrség kedden honlapján.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjármûvek sebességét Hajdú-Bihar megyében májusban!

Ingyenesen átvizsgálták, és ha közlekedésre alkalmasnak találták, megfelelõ mûszaki állapot esetén – vizsgadíj befizetése mellett – a jármû azonnali mûszaki vizsgáztatást vállaltak. Mindezt szombaton a megyei kormányhivatal közlekedési felügyelõsége Bartók Béla úti bázisán. Az akcióval együtt rendezte meg a megyei Balesetmegelõzési Bizottság a tavaszi motoros rendezvényét, melyen a résztvevõk kipróbálhatták a motoros ügyességi pályát, illetve a motoros szimulátort.

Felborult egy traktor Hajdúböszörményben vasárnap este, vezetõje a helyszínen meghalt – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Kerékpárost gázolt halálra egy mezõgazdasági vontató szerdán reggel a hajdú-bihari Esztáron – közölte a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Közlekedésbiztonsági kerékpáros akciót szervezett az önkormányzat a rendõrséggel.

Tíz nagyfelbontású, rendszámfelismerésre alkalmas köztéri videokamera segíti immár az egyeki rendõrõrs bûnüldözõi munkáját.

A közösségi terek csak ott képesek megújulni, ahol vannak közösségek – hangzott el.

Az országos rendõrfõkapitány utasítása a 2014 és 2020 közötti idõszakra szól, megszabja a kábítószer-probléma kezelésével összefüggõ fõbb stratégiai célokat, a rövid, közép- és hosszú távú feladatokat.

Az Európai Parlament (EP) állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottsága (LIBE) csütörtökön Brüsszelben meggyõzõ többséggel támogatásáról biztosította azt az indítványt, hogy az Európai Rendõrakadémia (CEPOL) Budapestre költöztetése mellett foglaljon állást az EP az uniós intézményközi egyeztetésen.

Egy kisgyermek és egy idõs bácsi életét mentették meg a Készenléti Rendõrség munkatársai Budapesten.

« Előző 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 « 19. oldal » 20 21 22 23 24 25  Következő »