2018. szeptember 21. Péntek, Máté, Mirella.
 

2009. január 1-jétõl módosul a rendelési idõ a háziorvosoknak.

Hencida - Agyonverte feleségét még december 27-én egy 38 éves hencidai férfi – közölte kedden Sápi Tibor rendõrségi szóvivõ. Az indok: a nõ nem találta a bejárati ajtó kulcsát, és még a bort is megitta…


Debrecen – A debreceni Nagy Sándor december 27-én
ünnepelte 103. születésnapját. E jeles alkalomból hétfõn köszöntötte õt a cívisváros önkormányzata.

Berettyóújfalu - A közelmúltban 1,5 milliárd forintos iskolafelújításra nyert Berettyóújfalu támogatás; a napokban ismét örömhírrõl adhatunk hírt, ugyanis a város belvárosa szinte teljesen megújul!

Két berekdaróci fiatalt gyanúsít a rendõrség azzal, hogy berettyóújfalui üzletekbe törtek be októbertõl decemberig.

 
Évek óta hagyomány Csökmõn a Mindenki karácsonya, ami a falu önkormányzatának, civilszervezeteinek, magánszemélyeinek összefogásával jön létre. Az idén december 20-án gyûlhetett össze a lakosság egy közös ünneplésre a Tájház udvarán.

Mindkét sofõrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, annak a karambolnak a helyszínérõl, amely szombaton délelõtt történt a 47-es fõút, Sáránd és Derecske közötti szakaszán, ahol egy Volvo és egy Skoda ütközött.

Berettyóújfalu - A város kapujában, az ipari parkban a legkorszerûbb technikával felszerelt épületet kapott a berettyóújfalui hivatásos önkormányzati tûzoltóság.

Ezerötszáz madártetemet találtak a vámosok csütörtökre virradóan egy román rendszámú kamion rakterében Ártándon.

Mivel az elmúlt hónapokban összesen mintegy 25 százalékkal csökkent a benzin, illetve a gázolaj ára, joggal merülhet fel a kérdés, csökkentik-e díjtételeiket a szállítással foglalkozó cégek.

Zökenõmentesen pótolják a három napja tartó sztrájk miatt kiesõ vonatközlekedést a Hajdú Volán buszai.

Berettyóújfalu – Elmarad a Mezei-Vill FC szerda estére tervezett bajnoki találkozója a Dupont-Fortuna ellen: a bajnokság elejérõl elhalasztott mérkõzést január 9-én játssza le a két együttes.

A sárréti falu énekese2008-12-15 08:17:15
A 85 éve Sápon született Bojtor Imre magyar nóta énekesre emlékeztek özvegye jelenlétében szombaton délután szülõ falujában a falubeliek, a helyi és a sárrétudvari nótakör tagjai.

Nehéz karácsony elõtt áll a csökmõi Jakab Károly és családja. Õk még sem panaszkodnak, maguktól segítséget sem kértek volna. De a Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportjának egy aktivistája, Bereczkiné Kovács Edit úgy gondolta, jó lenne összefogni a kisfiú életéért, és közösen segíteni a bajba jutott családnak. Õ kérte hát a nyilvánosságot, hátha akadnak együtt érzõ emberek, akik segíteni próbálnak.

Országszerte vasárnap lép életbe az új Volán-menetrend.

Állatorvosi ügyelet 2008. december 13-tól 2009 január 1-ig.

Hajdú-Bihar - Rablás, elfogott körözött személyek, jogsi nélkül vezetõ fiatalember...Nem tétlenkedtek a rendõrök Hajdú-Biharban!

Marihuánát találtak egy húsz éves derecskei férfinél, tûz ütött ki egy harmadik emeleti lakásban. Mi történt még?

Ugyanazt a bankautomatát öt napon belül háromszor próbálta meg feltörni egy férfi Berettyóújfaluban.

Földes -Hárman Mikulás díjat, hatszázhatvanan ajándékcsomagot kaptak a pénteken délután a decemberi tavaszban megtartott Télapó ünnepségeken Földesen.

Éves közmeghallgatását tartotta tegnap (december 4-én) este a csökmõi képviselõtestület, amin csak a lakosság egyszázaléka jelent meg, azaz húsz fõ.

Mi történ megyénkben?2008-12-04 13:37:34

Beszámolunk megyénk rendõrségi híreirõl!!

« Előző 1 ... 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 « 1052. oldal » 1053 1054 1055 1056 1057 1058  ... 1060 Következő »