2019. február 16. Szombat, Julianna, Lilla.
 

Az ifjúsági ökölvívók országos bajnokságát rendezik meg november 4. és 7. között Biharkeresztesen; a 17 és 18 éves korosztály számára kiírt viadalon erõs hajdúsági kontingens teszi próbára tudását.

Idõs asszonyt bántalmazott és rabolt ki kedden délután két hencidai fiú, akik már rács mögött vannak.

Eltûnt Rézmûves Alexa2010-11-04 10:36:50

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vizsgálatot folytat Rézmûves Alexa ( Debrecen 1996.09.02.) debreceni lakos eltûnése ügyében.

Eltûnt Lakatos Zoltán2010-11-04 10:26:32

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Lakatos Zoltán ( Berettyóújfalu 1992.11.24. ) Komádi lakos eltûnése ügyében.

A szépkorúak napja volt2010-11-04 10:08:45

Októberben országszerte az idõseket ünnepelték. Nem volt ez másképp a hajdú-bihari településen, Bakonszegen sem, ahol is a helyi idõsek klubjának szervezésében tartották meg idén is a „szépkorúak” ünnepségét.

A Mezei-Vill is pályára lépett hétfõ este a pénteki, gyõri rangadó után. Trencsényiék Miskolcra utaztak, ahol a Borsod Volán Szabadidõközpont együttesével találkoztak; az összecsapást magabiztosan – 6–2-re – nyerték az újfaluiak.

Október a nyugdíjasok világhónapja volt. Ennek alkalmából a hajdú-bihari településen, Sápon is nagy figyelmet szenteltek az idõs embereknek.

Ha érdekli, melyik megye II-es csapat milyen eredményt ért el a mai napon, itt meg tudja tekinteni.

Egyetlen percig sem adták fel az újfaluiak, 0–4-rõl álltak fel és maradtak partiban.

Küzdõsport-gálára várja a keményebb mûfajok rajongóit az ország egyik vezetõ vegyesharcmûvészeti klubja: a Hungarian Pitbull Figters Debrecen november 6-án, Berettyóújfaluban 13 mérkõzésbõl álló viadalt szervez.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 11. forduló, vasárnapi mérkõzések: a Balkány nyert Kótajban, fáradtan is diadalmaskodott a Nagyecsed, döntetlen Nyírmadán és Ibrányban.

Az egyházközség fennállásának 420. évfordulója, valamint a Kálvin-évek alkalmából idõszaki kiállítást rendeztek a Bihari Múzeum kiállítótermében.

A nagy beruházások befejezõ munkálatai zajlanak Komádiban, tudtuk meg Kertész Attilától, a bölcsõde és a piactér építését, felújítását végzõ kivitelezõ cég képviselõjétõl.

Ha eljön az október vége, akkor mindenki tudja Csökmõn, hogy a Gondozási Központ megrendezi a sok programot tartalmazó egészségügyi hetet.

A módszert egész Európában egységesen alkalmazzák, lényege, hogy a tavaszi és az õszi napéjegyenlõség között a nappalok hosszabbak, mint az éjszakák.

Több minisztérium közös szervezésében ez év tavaszán is meghirdették a „Virágos Magyarországért” versenyt, ahol virágosítással, parkosítással, környezetszépítéssel lehetett nevezni. A versenyfeltételek közé tartozott a község közösségi, kulturális élete is, a település szépsége, rendezettsége.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Komádi Rendõrsének járõrei a napokban elfogták azt a helyi férfit, aki az éjszakai órákban a Polgármesteri Hivatal udvaráról kábelt próbált meg ellopni.

Elképesztõ káosz uralkodik Debrecenben. Nincs megfelelõ edzõgárda és csapat! Fájó, hogy az utóbbi két esztendõben, amikor tetemes pénzhez jutott az egyesület, akkor a leggyengébb a vezetés és a csapat.

A hét végén, október 30-31-én rendezi meg a Hajdúszoboszlói Árpád SE a Hungarospa-kupa nemzetközi úszóversenyt.

Itt van az õsz, itt van újra! A hideg õszi napok beköszöntével egy idõben megkezdõdött a sütõtök szezonja.

A futsal bajnokság két százszázalékos együttese csap össze pénteken este.

Több településen mintegy 300 ember vehet részt két éven át a Második Esély Népfõiskolai Program Biharban elnevezésû projekt keretében meghirdetett felzárkóztatásban.

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a vezetõje, aki egy kamionnal ütközött össze frontálisan, pénteken kora reggel a 42-es fõúton, Berettyóújfalu és Földes között.

Wlassics Gyula-díjjal ismerték el a szentpéterszegi Harasztosi Sándor munkáját. A Bihari Népfõiskola elnöke október 22-én vehette át a díjat Budapesten, a Néprajzi Múzeumban Szõcs Géza államtitkártól.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 10. forduló, vasárnapi mérkõzések: a Tiszakanyár megnyerte az Ibrány elleni rangadót, a Tiszalök meglepetésre hazai pályán vesztett az eddigi sereghajtó Berettyóújfalu ellen.

« Előző 1 ... 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 « 1052. oldal » 1053 1054 1055 1056 1057 1058  ... 1098 Következő »