2019. február 23. Szombat, Alfréd.
 
Sikkasztott a roma vezetõ?2008-10-20 08:14:46

Mintegy 2 millió forint elnyert támogatás jogosulatlan használatával, illetve további 3 millió forint értékben elkövetett sikkasztás büntettével vádolják a Cigány Vezetõk Szakmai Egyesületének a gazdálkodásért is felelõs vezetõjét.

A berettyóújfalui legénység két góllal örvendeztette meg a mestert. Eredmények az NB III-ban.

A mûvelõdés hete Biharban2008-10-19 17:17:54

Báránd,Berettyóújfalu,Csökmõ, Földes,Kaba és Nagyrábé vesz részt azon a rendezvénysorozaton, amit a Bihari Népfõiskola szervezett október második felére. "A mûvelõdés hete - a tanulás ünnepe" címet viselõ program lényegében az élethosszig tartó tanulás megünneplése.

Szórakoztak a nyugdíjasok2008-10-19 16:52:16

Jó hangulatú Nyugdíjas Találkozóval zárult az az egészségügyi hét, amit október 13-tól 18-ig rendezett a csökmõi Gondozási Központ. A szombati találkozóra meghívták az újirázi és a furtai nyugdíjasokat is.

Nem találtak veszélyt okozó, oda nem illõ tárgyat a berettyóújfalui Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképzõ és Közgazdasági Szakközépiskolában.

A Bihari Számadó Napok második napja (okt.17.) is sok érdekességgel várta az odalátogatókat.

(Képekkel színesített beszámoló!)

Bombariadó miatt felfüggesztették a tanítást ma délelõtt a berettyóújfalui Arany János  Gimnázium, Egészségügyi Szakképzõ és Közgazdasági Szakközépiskolában. Az iskola tanárai és diákjai jelenleg az épületen kívül tartózkodnak.

Nem mindennapi autóst fogtak a rendõrök péntek délben Berettyóújfaluban: a 20 éves fiatalember vezetni tanult, amikor egyszerûen meglépett az oktatója elõl.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a szervezõk, a kiállítók és az idelátogatók egyaránt elégedettek a berettyóújfalui Bihari Számadó Napokkal.A rendezvény elsõ napján megszólaltattuk néhányukat, hogy mondják el véleményüket lapunknak.

Bankjegykiadó automatát vittek el ma (október 16-án) hajnalban Komádi egyik pénzintézetébõl. Az automatát drótkötéllel rángatták ki a helyébõl. A bank ajtaját betörték, ezután kötözték a drótkötelet az automatára, amit el is vittek.

Egy jól mûködõ, anyagi gondoktól mentes vadásztársaság. Röviden ez jellemzi a biharkeresztesi Petõfi Vadásztársaságot, amirõl az elnökkel, Szabó Vincével beszélgettem.

Forgalomkorlátozásra számítsanak a szerda délutáni DVSC-TEVA – Nyíregyháza Spartacus Ligakupa mérkõzés miatt – figyelmeztetett a rendõrség. A labdarúgó meccs zavartalan lebonyolítása érdekében 14.30 és 19 óra között a Nagyerdei körúton a Martinovics utca keresztezõdésétõl a Hadházi út keresztezõdéséig minden jármû forgalma tilos.

Egészséget mindenkinek2008-10-14 15:07:30

"Egészséget mindenkinek" címmel hirdette meg egy hétig tartó rendezvényét a csökmõi Gondozási Központ. Október 13-tól október18-ig számtalan hasznos programot kínálnak nem csak az idõseknek, de minden érdeklõdõnek. Ez a rendezvény már több éves hagyománynak örvend, hiszen minden év õszén megrendezi az intézmény.

Amennyiben érdeklik az ingatlanok adás- vétele, adózás, esetleg vásárolni is szeretne a közeljövõben?

Látogasson ki a Bihari Számadó napokra!

A feng shui azoknak is kínál lehetõséget, akik szerelemre, kapcsolatra, esetleg házasságra vágynak. Illetve megromlott párkapcsolatuk javítására is van esélyük azoknak, akik megfelelõen használják a kínai térrendezés tanácsait.

Ártánd – Nagy mennyiségû magyar adójegy nélküli cigarettára bukkantak a vámosok hétfõ hajnalban egy román honosságú kamionban az Ártándi határátkelõn – tájékoztatta Kupecz József, a vám- és pénzügyõrség regionális parancsnokságának szóvivõje.

A szombat délelõttre beígért szüreti felvonulást csak délután láthatták azok, akik kilátogattak Váncsod fõutcájára.

Pocsaj -Immár második alkalommal rendezte meg vasárnap délután a Román Kisebbségi Önkormányzat Pocsajban a csigacsináló találkozót.

 

Tûzhöz riasztották, de végül nem ért oda az a tûzoltóautó, amelyik vasárnap délután balesetezett Berettyóújfaluban, a 47-es út, Derecske felé vezetõ szakaszán.

Kedvezõ volt az idõ az újirázi falunapra és búcsúra október második hétvégéjén. Az egyébként csendes, alig párszáz lelkes faluba vasárnap többezer látogató érkezett.

Feldíszített fogatok, nótaszó és népi tánc verte fel a csendet Csökmõn, október 11-én délután. A szüreti felvonulást sokan megnézték.

Hét darab, kártyanyílással ellátott bankautomata elõlapot, az elõlapok lefestésére szolgáló anyagot találtak a pénzügyõrök szerdán egy moldáv-román állampolgár vezette kisbuszban az ártándi határátkelõn - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyelete.

Hol lesz útlezárás a Mihály napi vásár miatt? Mire kell vigyázni? Itt megtudhatja!

Újonnan azonban már nem csak az E-kkel kell vigyázni, egy debreceni üzletben ugyanis találtak a héten melaminos mogyorót. Aki nem tudná, ez a tejeredetû adalékanyagokban lehet, kínai termékekben pedig mostanság elég gyakori az elõfordulási esélye.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba annak a lakóháznak a tulajdonosát, amelyik csütörtökön késõ este robbant fel Debrecenben, a Pacikert utcán.

« Előző 1 ... 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 « 1097. oldal » 1098 1099 1100 1101  Következő »