2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Vasárnap Miskolcról elmentünk fürödni a hajdúszoboszlói Hungarospa-ba. Minden szép és jó volt, majd délután 4 órakor bementünk az aqua-parkba 5 óra 15 perc körül visszamentünk a sátorhoz. Ekkor vettük észre hogy eltûnt mindenünk. Telefonok, pénz, autókulcs iratok -írja olvasónk.

Nézze meg Hajdú-Bihar 5 legfrisseb rendõrségi hírét!

Füstszagra ébredtek a napokban egy derecskei családi ház lakói; mint kiderült, tolvaj járt a házukban.

Alaptalannak minõsítette a fosztogatásokról szóló híreket az árvízzel sújtott területeken a Borsod megyei rendõrfõkapitány.
Vagy ötven embert vert át2010-04-19 11:58:49
Választási plakátok lopása közben fogtak el két férfit az akciósok a fõvárosban. A Független Hírügynökség értesülése szerint az egyik férfi a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagja, ezt a nála talált tagsági igazolvány igazolta.
Életveszélyes módszerekkel, illegálisan kötötte be a földgázt egy vízvezeték-szerelõ több családi házban Gödöllõn és környékén. A nyomáscsökkentõket rendelésre lopta két férfi, majd 20 ezer forintért a szerelõ megfúrva a vezetéket, ...
Tolvajt ért tetten a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldva polgármestere. Mivel az elöljáró a faluban mindenkit ismer - így az elkövetõt is - könnyen útba tudta igazítani a rendõröket.

Hajdú Attilát legutóbb 2010. február 15-én fogtuk el, amikor Debrecenben, a Kálvin tér egyik oktatási intézményének irodájában értékek után kutatott.

Betört egy tatabányai gimnáziumba, ellopott egy laptopot, majd mikor elfogása után elengedték a rendõrök, félelmében világgá ment egy 16 éves fiú.
Lopják az ár- és belvízvédelmieket a fémtolvajok. Legutóbb a Hajdú-Bihar megyei Folyás szivattyútelepét rongálták meg, így a telep üzemképtelenné vált.
Tõrrel rabolta ki a bankot2010-02-23 19:45:29
Ellopták az automatát2010-02-23 18:08:25
Kitéptek a helyérõl és elvittek egy pénzautomatát Gyõrben ma hajnalban. Információink szerint a gépben több millió forint volt.

Polgárõri közremûködéssel sikerült elfogni egy betörés elkövetõit tegnap este Körösszakálban.

Az elmúlt hetekben megszaporodtak a hangszerlopások az országban. Hétfõn milliós értékû klarinétokat loptak el a pécsi Zenemûvészeti Intézetbõl.
Több száz postaládát törtek fel az elmúlt napokban ajánlószelvényekért. Az RTL Híradó két társasházban is járt, mindkét helyen az összes postaládát feltörték, csak a két házban összesen 85-öt.
Több tucatnyi postaládát törtek fel Budapesten a VIII. kerületben, ezért a rendõrség nyomozást indított. Azt, hogy miért törték fel a postaládákat, nem tudni. Elképzelhetõ, hogy az ajánlószelvényeket vitték el belõlük.
« Előző « 8. oldal » 10  Következő »