2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Mobilcsalások2010-02-07 19:49:55
Néha napokig nincs áram, mosni, fõzni nem tudnak, a gyerekek gyertyafény mellett tanulnak, közben pedig magas villanyszámlát fizetnek egy nyíregyházi lakótelepen élõk az áramtolvajok miatt.

A két tizenöt éves fiúnak a diszkóüzemeltetéshez szükséges – 40 ezer forint értékû – mûszaki cikkekre nem volt elég pénze, ezért rabolni kezdtek. Elsõként késsel megfenyegettek egy pénztárosnõt. Húszezer forintot zsákmányoltak.

Illatszerüzletbõl lopott egy rendõr a Hajdú-Bihar megyei Hajdúszoboszlón. Az eset még január 12-én történt. A rendõr nem volt szolgálatban.

Az egyik ott vásárló nõ oldalának egy fegyvernek látszó tárgyat szorítva az eladó nõtõl a bevételt követelte...

Trükköznek a zsebesek2009-12-11 09:48:48
Rendõrökkel a hátsó ülésen próbált ellopni egy kisbuszt egy férfi kedden délután Pesten, a Népszínház utcában. Járt a motor, amikor beugrott a rendõrautóba,...
Mikulás maskarába bújt férfi rabolt ki egy lottózót szombat este Békéscsabán. A rendõrség nagy erõkkel keresi a támadót, aki egy világos színû Ladával menekült el.

A november 18-ai támadással is azt a 36 éves kisújszállási férfit gyanúsítják, aki hétfõ délelõtt élesre töltött, duplacsövû vadászpuskával rabolt 80 ezer forintot a mikepércsi Hajdú Takarékszövetkezetbõl

Egyre több a betörés Debrecenben.A megyeszékhelyen az átlagos zsákmány értéke 100 ezertõl egymillió forintig terjed.

A gépkocsikból mindent vittek, a bontott keksztõl a vödör szõlõn át, a rádiósmagnóig.

Egy 59 éves férfi egy Petõfi téri büfében italozott két másik férfival július 8-

án.

... a nõ kezét egy hosszabbító kábelével összekötözték, berakták õt a fürdõszobába, majd aranyékszerekkel, videókamerával, valamint önvédelmi gáz- és riasztófegyverrel távoztak a rablók.  Elkapták õket!

Trükkös tolvajok nyomában2009-08-12 15:35:37
« Előző 1 ... « 9. oldal » 10  Következő »