2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Annak a férfinak lehetett a leghosszabb haja a világon, aki a héten halt meg Vietnamban - írta több újság is az ázsiai országban. A leginkább egy óriáskígyóra hasonlító sörény pontos méreteit nem tudni, de a Vietnam News szerint 6.8 méter hosszú volt.

Síelés közben eltévedtek2010-02-25 13:01:04
Az egész éjszakát az erdõben töltötte négy magyar tinédzser Olaszországban, Friuli tartományban. A sûrû ködben letértek a pályáról. A fiatalokat végül kedd reggel egy mentõhelikopter hozta le a hegyrõl, egyiküknek sem esett baja, de megbüntették õket.

Hatalmas mennyiségû mûanyag törmelékbõl álló szeméttakarót fedeztek fel a kutatók az Atlanti-óceán felszínén, a Karib-szigetektõl északra.

A NATO bejelentette szerdán, hogy a szövetség európai tagállamai további 600 oktatót ajánlottak fel az afgán hadsereg kiképzéséhez. James Appathurai NATO-szóvivõ elmondta, hogy a decemberben felajánlott 1000 fõvel együtt elérték a szükséges létszám felét.
Hódítanak a randidrogok2010-02-24 18:50:19
Felháborodással reagáltak szülõi szervezetek Franciaországban egy szerintük szexuális tartalmú dohányzás-elleni reklám miatt - közölte szerdán a francia média.
Eddig 17 halottja van a szerdai bányabalesetnek, amely Törökország északnyugati részén történt. A hatóságok közlése szerint metángáz-robbanás nyomán ráomlott egy tárna az áldozatokra 250 méteres mélységben.

Rekorder iglu2010-02-24 14:10:15
A világ legnagyobb igluját húzta fel egy amerikai férfi. Az építmény átmérõje több mint nyolc méter, a magassága pedig meghaladja az öt métert.
Vudu hívõk és keresztények csaptak össze a földrengés sújtotta Haiti fõvárosában. A harc újabb jele a különbözõ csoportok közötti rivalizálásnak a segélyért és a fedélért.
Gigantikus jéghegy ütközött az antarktiszi selfjégnek a német Neumayer III. állomás közelében, az ütközés tudományos szenzációnak számít, és egyedülálló információkkal szolgálhat a sarki jégrõl.
Rájuk szakadt a tetõ2010-02-23 17:58:59
Meghalt egy brit házaspár, amikor rájuk omlott vendégházuk teteje a spanyolországi Granada tartományban. - közölte kedden a spanyol média.
Kalcium-karbid elõállítása közben robbanás történt hétfõn reggel a szlovákiai Nyitranováki Vegyimûvekben. A balesetben három ember sérült meg.
Landolt az Endeavour2010-02-22 10:13:35
Sikeresen földet ért helyi idõ szerint vasárnap késõ este az Endeavour a floridai Kennedy Ûrközpontban - jelentette be az amerikai ûrkutatási hivatal, ...
Megkezdõdött a német Lufthansa légitársaság pilótáinak négynapos sztrájkja. A munkabeszüntetés érinti a Lufthansa Cargo teherszállítóit, valamint a német légitársaság fapados leánycégét, a Germanwings járatait is.
Az amerikai elnök hivatalában fogadta a dalai lámát. A pekingi kormány a találkozó miatt bekérette az amerikai nagykövetet. Szerintük ugyanis Washington súlyosan megsértette a kínai-amerikai kapcsolatokat.
Két holttestet találtak abban a texasi épületben, amelybe kisgépével belerepült egy amerikai férfi. 13-an sérültek meg. A pilóta szándékosan csapódott az adóhivatal épületébe.
Csaknem 40 százalékkal nõtt a gyermekpornós ügyek száma egyetlen év alatt Japánban - közölte csütörtökön a helyi rendõrség. A szigetországban nem büntetik az ilyen felvételek birtoklását - egyelõre.
Kétszáznegyven kilós nõ szült csütörtök reggel Romániában, a román orvosok nem ismernek esetet, amikor ennyire túlsúlyos nõ szülését kellett levezetni.
« Előző 1 ... 10 11 « 12. oldal » 13 14 15 16 17 18  ... 21 Következő »