2024. május 7. Kedd, Gizella.
 

Szerdától 3-3 forinttal lesz olcsóbb a benzin és a gázolaj.


A Társaság a Lakásépítésért Egyesület úgy számol, 3-5 százalékos THM mellett lennének elérhetõk a lakáscélú kölcsönök.

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Fõigazgatóságtól kell kérelmezniük a szolgálati járandóságban, illetve az országgyûlési képviselõk korhatár alatti ellátásában részesülõknek, hogy folyósítsa részükre a tavalyi évben ki nem használt családi adókedvezményt.

Az AXA bank egy olyan programot indított, melynek keretében elengedheti a devizaadósai tartozásának egy részét, ha azok eladják ingatlanukat és a befolyt összeget végtörlesztésre fordítják.

Az év elején az a hír járta, hogy a januári 10 százalékos rezsicsökkentés után még az idén további kétszer 10 százalékkal csökkentené a kormány a gáz, az áram és a távhõ árát. Márciusban vagy áprilisban. Ami már elmúlt.

 

Országszerte rendben megkezdõdtek a matematikaérettségik a középiskolákban kedd reggel - közölte az Oktatási Hivatal. A maturálókat azonban hidegzuhanyként érhette a feladatlap.

 

 

Forrás: BRCKA haiti földrengés utáni mentést segítõ hálózati technológiákat használja egy téglaméretû szerkezet, amely a világ bármely típusú hálózatára kapcsolható, és azokon keresztül áramforrás nélkül is képes arra, hogy nyolc órán át internetet szolgáltasson.

 

Lapinformációk szerint még ezen a héten elérhetõvé válhatnak a YouTube videómegosztó elsõ fizetõs csatornái. Ezekkel a nézõk egy kábeltévés csomaghoz hasonló kínálatot állíthatnak össze, de nem kell fizetniük az õket egyáltalán nem érdeklõ tartalmakért.

Tekintse meg a megye I, megye II dél, megye III dél labdarúgó bajnokság hétvégi mérkõzéseinek az eredményeit!

Épp csak kisütött a nap, a kormány máris készül a nyárra, méghozzá új adóval. Bár ez csak egy verzió.

 

A felzárkóztatás zászlóshajójának nevezte az Esélyt a bihari gyerekeknek projektet Kovács Zoltán, az Emberi Erõforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelõs államtitkára május 3-án, a Városházán tett látogatásakor.

Az eduline.hu információi szerint Leszek Kolakowski lengyel filozófus egyik mûvének részletét, egy Márai Sándor-elbeszélést, valamint egy Berzsenyi Dániel- és egy Vörösmarty Mihály-költeményt elemezhettek az érettségizõk a középszintû magyarvizsgán.

Sokszor nem látszik, hogy mi az a többletszolgáltatás, amelyért a MÁV-Start május 15-tõl pénzt kér. Sok sebes- és gyorsvonat a személynél is lassabb, de enélkül is bonyolult a mátrix, amelyben egy utazónak el kell igazodnia.

Elballagtak Biharkeresztesen2013-05-05 17:27:27

Elballagtak Biharkeresztesen
Elballagtak a biharkeresztesi Bocskai István Oktatási Központ végzõsei is péntek délután.

Nõt vertek Komádiban2013-05-05 17:25:25

Nõt vertek Komádiban

 

A lámpagyár látványterve
Berettyóújfalu – Korábban többször beszámoltunk arról, hogy Berettyóújfaluban 1,6 milliárd forintos, ötven százalékban támogatott LED-lámpagyár épül a Mezeivill Kft. beruházásában.

 

Gólszegény meccsen gyõzött a Mezei-Vill
A felsõ ági rájátszás második fordulójából elhalasztott Colorspectrum Aramis elleni mérkõzését pótolta be pénteken este az MVFC Berettyóújfalu.

Debrecen, 2013. május 4., szombat (MTI) – Csatornázás közben gázvezetéket sértett meg egy munkagép szombat reggel Püspökladányban, a szivárgás miatt lezárták a környéket és hat lakásból 13 embert kiköltöztettek – mondta a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivõje az MTI-nek.

 

Ár- és belvízvédelmi gyakorlatokat végeztek
Furta – A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság minden idõrõl idõre végigjárja a településeket, hogy meggyõzödjön arról elégé felkészültek-e a helyi polgárvédelmi szervezet tagjai – mondta el érdeklõdésünkre Szabó Imre tûzoltó õrnagy az igazgatóság polgár védelmi fõfelügyelõje.

2013 elsõ negyedévében mindösszesen 1123 új lakás használatba vételét regisztrálta a Központi Statisztikai Hivatala (KSH). 54 százalékkal (!) kevesebbet, mint egy évvel korábban. Elemzõk, piaci szakértõk tucatjai kapnak a szívükhöz, amikor meglátják a legfrissebb számokat. Cél a nulla?

Lezárta közösségek számára indított energiamegtakarítási versenyének második évadát a GreenDependent Intézet; a magyar csapatok jó eredményt értek el az energia-megtakarításban.

Illusztráció-HBN Archív
Debrecen – Május 6-án, azaz a jövõ hétfõn kezdik meg Debrecen közterületein a fûkaszálást. Csaknem harminc közmunkás dolgozhat majd a gyepek rendbetételén.

adó-illusztráció
Debrecen – Nem tudja, hogyan kell kitölteni a személyi-jövedelemadó bevallását? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy milyen jogszabályi változások történtek, amelyekre tekintettel kell lennie az adózónak a 2012. évi szja-bevallása elkészítése során?

Az otthonteremtéshez kapcsolódó négy korábbi rendeletet módosított a kormány, a változások többsége technikai jellegû, de található benne új szabály az árverésen vásárolt lakásra, valamint a tervezettnél jobb energetikai minõsítésû lakásra is - a módosító rendelet a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

A magyarországi mintegy 4 millió lakás 70 százaléka biztosított, de 20-40 százalékuknál a biztosítás nem nyújt teljes, mindenre kiterjedõ fedezetet.

« Előző 1 ... 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 « 1038. oldal » 1039 1040 1041 1042 1043 1044  ... 1201 Következő »