2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Zsuzsi képei2013-04-29 09:26:31
E-cigi sem lesz?2013-04-28 15:58:57

Júliustól nem lehet engedély nélkül árusítani.

 

Magyaros ízek, a hagyományhoz híven
Nagyrábé - Senki sem maradt éhen, a hetedik alkalommal megrendezett Sárrét íze fesztiválon.

 

 

Zarándokút Békésbõl, Bihar megyén át Nagyváradra
Második alkalommal indultak el, a mintegy 116 km-es zarándokút megtételével a Békés megyei Gyomaendrõdrõl Körösladány, majd a Hajdú-Bihar megyei Újiráz és Komádi települések érintésével Nagyváradra.

Bozsik program labdarúgóinak küzdelme
Körösszegapáti  - Három korosztályban hét, kilenc és tizenegy éves, zömében fiuk alakította csapatok játszottak egymással. Komádi, Csökmõ, Körösszakál és a házigazda Körösszegapáti ifjú labdarúgói népes nézõközönség mellett, ragyogó idõben találkoztak.

 

Dolgoznak, vezetnek, buliznak, éppúgy, mint a velük egykorú huszonévesek.

Tekintse meg a megye I, megye II dél, megye III dél, labdarúgó bajnokságok e heti mérkõzéseinek a sorsolásait!

A nem mindennapi szaporulat világra szóló szenzációnak számít, mivel az állatkertekben rendkívül ritkán látható erszényes õshazáján kívül csak elvétve szaporodik.

Újabb és újabb trükkökkel verik át a gyanútlan résztvevõket a termékbemutatókon. A fogyasztóvédõk óvatosságra intik az ilyen rendezvények látogatóit.

A jegybank tovább csökkentette az alapkamatot, ami miatt már 5 százalékos szint környékét is alig érik el a betéti kamatok. A bankok ezért több kis apró trükkel próbálhatják megnyerni maguknak a megtakarítással rendelkezõket.

A hétvégén már 30 fokosnál is melegebb lehet a levegõA hét további részében folytatódik a meleg, napos idõjárás. Bár a szél többfelé megélénkülhet, néhol meg is erõsödhet, már 30 fokosnál is melegebb lehet a levegõ – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott középtávú elõrejelzésbõl.

A 2008-as válság után a vélt vagy valós olcsóságuk miatt fordultak a vevõk a webáruházak felé, jelenleg 5-6 ezerre tehetõ a magyar nyelvû honlappal rendelkezõ ilyen áruházak száma - mondta Madar Norbert, a kutatással és tanácsadással foglalkozó eNET Kft. tanácsadója.

Az alkoholokra kivetett kétféle jövedéki adó miatt indul kötelezettségszegési eljárás Magyarország ellen egy uniós forrás szerint.

Debrecen, 2013. április 24., szerda (MTI) – A Berettyó torkolati szakszán megszüntette az árvízvédelmi készültséget a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság (Tivizig), a folyón így már sehol nincs védelmi készenlét – közölte Bara Sándor védelemvezetõ szerdán az MTI-vel.

Budapest, 2013. április 24., szerda (MTI) – A magyar háztartások fogyasztási kiadásai havonta fejenként 65 790 forintra rúgtak tavaly, ez a 2011. évinél 2,1 százalékkal alacsonyabb – áll a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai tükör címû szerdai kiadványában.

 

Az elsõ négy hónap adatai alapján megállni látszik a kötelezõ díjak évek óta tartó csökkenése. Bár a január 1-je óta eltelt idõszakban szinte minden biztosító módosította a tarifáját, úgy tûnik a társaságok már nem tudnak lejjebb menni az áraikkal. A Biztosítás.hu internetes alkuszi portál adatai szerint az átlagdíj 19 ezer forinton stabilizálódhat az idei évben kötött szerzõdésekre, és már csak azok az autósok tudnak spórolni, akik évközben sem felejtik el összehasonlítani a biztosítók ajánlatait.

Gyengülni kezdett a forint2013-04-25 09:21:54

A szerda este valamivel 300 forint álló euróárfolyam csütörtökön kora reggel elõször enyhén lefelé indult, majd 8 óra körül emelkedni kezdett.

Kihirdették és közzétették a dohányboltokra kiírt koncessziós pályázat eredményét, 5415 dohánybolt nyílhat július 1-jével. Gyulay Zsolt, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezérigazgatója szerint ez kicsit meghaladja az elõzetes várakozásokat, de 1417 koncesszió nem kelt el, itt új pályázatot írnak ki.

Profi mérnökhallgatók között a hajdúszoboszlói középiskolások

Pluszpénzt jelent a büdzsének a hosszabbított határidõ, a társaságoknak viszont problémát okoz.

 

A fogyasztóknak ezentúl több, eddig csak különdíj ellenében igénybe vehetõ szolgáltatásért sem kell majd fizetniük.

A közösségi vásárlóoldalak, internetes szállásoldalak képviselõi, valamint a szállásadók eltérõen vélekednek arról, hogy a bónuszok, kuponok, internetes kedvezmények segítenek vagy inkább kárt okoznak a szállodaiparnak.

Bruttó 2, illetve 3 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Hangverseny az iskolában2013-04-23 17:50:11

A Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége - KÓTA Ifjúsági és Zenepedagógiai Szakbizottsága ebben az évben is meghirdette a 2012/13-as tanév Éneklõ Ifjúság hangversenyeit. A Barsi Dénes Általános Iskolában április 20-án, de. 10 órakor került sor a rendezvényre.

Budapest, 2013. április 22., hétfõ (MTI) – Kihirdették a dohányboltokra kiírt koncessziós pályázat eredményét, 5415 dohánybolt nyílhat július 1-jével – errõl Gyulay Zsolt, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezérigazgatója beszélt az m1 Az Este címû mûsorában hétfõn.

 

« Előző 1 ... 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 « 1040. oldal » 1041 1042 1043 1044 1045 1046  ... 1201 Következő »