2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Budapest, 2012. február 1., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Hajdú-Bihar – A válság hatására egyre több a mentális beteg, ami miatt az öngyilkosságok száma is növekvõ tendenciát mutat. Mi vezethet a depresszióhoz, majd esetenként ahhoz, hogy saját életét kioltsa az ember, illetve a környezetünk mi jelek alapján gondolhatja, hogy baj van.


Ártánd – Ma hajnalban az ártándi határátkelõhelyen belépésre jelentkezett Magyarország területére egy román gépkocsivezetõ (a váltótársával együtt) az általa vezetett román honosságú kamionnal, amely a menetokmányok szerint papírtörlõ kendõket és fékalkatrészeket szállított.


Akár a rendszeresen befizetett kötelezõ biztosításunk ellenére is fedezetlenné válhat gépjármûvünk az újonnan belépõ baleseti adó következtében – figyelmeztet a PBA Biztosítási Alkusz Kft. A PBA ügyfélszolgálatára befutó telefonok tanúsága szerint sokan még az adóról sem tudnak.


Berettyóújfalu – Gólzáporos gyõzelmet aratott a Mezei-Vill FC csapata hétfõ este a férfi futsal NB I-ben: a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban lejátszott mérkõzésen 11-1-re nyertek a házigazdák az Újszegedi TC ellen.

A görög adósságátalakítási tárgyalások lezárása, így az államcsõd elkerülése reményében javuló befektetõi hangulat jóvoltából erõsödéssel kezdett a forint kedden.

Idén a kétlépcsõs jövedékiadó-emelés miatt összesen akár száz forinttal is emelkedhet egy doboz cigaretta ára - írja a Magyar Nemzet.

Nagyrábé – Közösen ünnepelték a Magyar Kultúra Napját a helyi és a furtai hagyomány õrzõk.

A Magyar Kultúra Napja alkalmából 2012. január 27-én, pénteken két eseményre hívták és várták a közönséget a szervezõk a konyári mûvelõdési házba.

Püspökladány – A betegség szomorú dolog, ha egy kisgyermekkel történik, még megrázóbb, még szívbe markolóbb. A püspökladányi helyi mûvészeti csoportok a zene, a tánc segítségével próbáltak rávilágítani az élet szépségeire, ezzel próbáltak erõt adni a gyógyuláshoz.

Budapest, 2012. január 30., hétfõ (MTI) -  Gyengült hétfõ reggelre a forint a legfontosabb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon.

Élõben az MVFC-meccs2012-01-30 09:45:27

Ismét játszanak a férfi futsalosok !

2012. január 30-án (hétfõn)
az Újszegedi TC vendégeskedik a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.
Múlt héten a Magyar Kupában szerepeltek és jutottak tovább az MVFC-s fiúk, ezúttal a bajnokság következik – az MVFC második, a vendég Szeged hatodik a tabellán; érdekesség, fordított pályaválasztás mellett õsszel az újonc csongrádiak nyertek 8-4-re, így van miért visszavágni.
Honlapunk természetesen ezúttal is élõben közvetíti a találkozót, szöveges tudósítás mellett képekkel, videókkal is készülünk.

Tartsanak velünk!

Beszélgetés Hegedûs Zoltánnal, a Bihari Természetbarát Egyesület elnökével.

Megtartotta idei elsõ testületi ülését Berettyóújfalu képviselõ testülete.


Báránd – Népdaléneklési verseny rendeztek pénteken – „Széles az én kedvem ma…” mottóval – a Kabai Óvoda Bárándi Tagóvodájában a térség néhány elõadójának, együttesének részvételével.

Berettyóújfalu - A rendõrség egy helyi és egy hencidai fiatalt gyanúsít az emberölési kísérlettel.


Futsal – A bajnokság tizenkettedik fordulójában lép pályára e hét végén – egészen pontosan vasárnap este fél hétkor – az MVFC Berettyóújfalu elsõ osztályú nõi futsalcsapata.

A Hajdú-Bihari Napló LXIX. évfolyam 22. számában, 2012. január 26.-án „Járásközpont szeretne lenni Biharkeresztes” címmel megjelent cikkben Barabás Ferenc, Biharkeresztes város polgármestere a Kormány által tervezett járási struktúra kialakítása kapcsán arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy az általa irányított város a megjelent területi lehatárolási javaslattal szemben önálló járási központ kíván lenni.

Szintén helyi kötõdésû zenekar a Szélsõ Érték, amely megalakulását tekintve viszonylag fiatalnak számít. Az önmagát hard-beat zenei címkével illetõ banda hétpróbás zenészekbõl verbuválta tagjait, együttesi szinten minden tagnak volt már rockosabb elõélete. A csapattal kapcsolatban az öreg motoros frontembert, Papp Zsoltit kérdeztük.

Csendes futsal Derecskén2012-01-27 10:27:39

Futsal. A Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége (MHLSZ) 2009 õszén indította útjára az elsõ MHLSZ Futsal Országos Bajnokságot, melyet azóta már a harmadjára rendeznek meg.

Hajdú-Bihar - Berettyóújfaluba járnak ügyeiket intézni, ezért a Biharkeresztes járási székhellyé történõ kinevezéséhez nem csatlakoznak.

Hivatalosan is megtörtént a pocsaji Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola új részének átadása január 25-én, délelõtt 9.40 perckor.

Budapest, 2012. január 27., péntek (MTI) – Lejár egy újabb végtörlesztési határidõ hétfõn, azoknak ugyanis, akik jelezték végtörlesztési igényüket, január 30-ig be kell fizetniük a szükséges összeget, illetve igazolniuk kell, hogy rendelkezésükre áll az ehhez szükséges fedezet.

Este hat órára végeznek annak a kamionnak a mûszaki mentésével, amelybe szerda este rohant bele frontálisan egy személyautó vezetõje a 42-es fõúton, Berettyóújfalu közelében.


Futsal - A berettyóújfaluiak 7–2-re gyõztek az Üllõ FC Csõ-Montage ellen a párharc második meccsén.

« Előző 1 ... 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 « 1113. oldal » 1114 1115 1116 1117 1118 1119  ... 1201 Következő »