2024. május 9. Csütörtök, Gergely.
 
Letartóztatták a BBC brit közszolgálati adó egyik veterán mûsorvezetõjét, miután egy televíziós mûsorban bevallotta: megölte azonos nemû szeretõjét, aki gyógyíthatatlan AIDS beteg volt.
A vancouveri téli olimpia szervezõi bocsánatkérések közepette bejelentették, hogy kicserélik azt a hibás jéggépet, amelynek problémái miatt többször is el kellett halasztani a gyorskorcsolya versenyeket.
Sorozatos tömegkarambolok2010-02-15 18:10:29
Nagyobb lett az ûrállomás2010-02-12 18:03:26
Péntektõl nagyobb a Nemzetközi Ûrállomás. Az Endeavour asztronautái csatlakoztatták a bázishoz a legújabb modult, de a szerelés teljes befejezéséhez még két ûrsétára lesz szükség.

A NASA az ûrbõl készített felvételeket tett közzé a Dubajban épülõ Világ-szigetcsoportról. Az ambiciózus terv a képek tanúsága szerint hullámsírban végezheti.
Egy New York-i kórházban megmûtötték Bill Clintont. A volt amerikai elnök szívfájdalmakra panaszkodott, ezért vitték a klinikára. Itt egy úgynevezett sztentet ültettek be a szívkoszorú erébe.
A brit igazságügyi minisztérium kérésére a Facebook eltávolította harminc börtönben ülõ rab profilját a közösségi oldalról - közölte a tárca vezetõje csütörtökön.
Majdnem elcsapta a vonat2010-02-11 17:43:28
Megmenekült a cápa elõl, de a ragadozó foga a lábában maradt egy ausztrál férfinak csütörtökön. A 46 éves Paul Welsh épp tízéves fiával szörfözött, amikor hátulról rátámadt a cápa Sydney partjainál.
Több mint 150 holttestet találtak eddig a mentõalakulatok Afganisztán északi részén, ahol hétfõn lavinák zúdultak a fõvárost, Kabult összekötõ forgalmas hegyi út több részére, és számos jármûvet betemettek - közölték szerdán a tartományi hatóságok.
Összeomlott a legnagyobb szupermarket kedden Haiti fõvárosában - jelentette szerdán az AFP. A francia hírügynökség információi szerint a szerencsétlenség idején több fosztogató volt az áruházban.
Kikötött az Endeavour. Az amerikai ûrsikló, fedélzetén hat amerikai asztronautával, gond nélkül kapcsolódott szerdán a 346 kilométeres magasságban, a Föld körül keringõ, épülõ Nemzetközi Ûrállomáshoz (ISS) - közölte a NASA.
Vízzel kínozta meg egy amerikai katona a négy éves lányát, mert nem tudta elmondtani az ábécét - közölte Washington állam rendõrsége. A szimulált vízbefojtás Guantanamo óta be van tiltva.
Megtámadták a Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítõ Csoportját (ISAF) Afganisztánban vasárnap délelõtt. Az akcióban két magyar katona sérült meg, egyikük súlyosan.

Új projektet indított el az amerikai védelmi minisztérium kutatás-fejlesztéssel foglalkozó központja, a DARPA. Az ACTUV (Anti-submarine warfare Continuous Trail Unmanned Vessel) nevû tervezet mindenfajta legénység nélküli robothajókat küldene ki a világ tengereire.

« Előző 1 ... 10 11 12 « 13. oldal » 14 15 16 17 18 19  ... 21 Következő »