2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Meghalt ejtõernyõzés közben egy 35 éves magyar férfi az amerikai Texas szövetségi államban csütörtökön - közölte a helyi sajtó. A férfi a leszálláshoz készült, amikor egy széllökéstõl összecsuklott az ernyõje, és fejjel egy kis házra zuhant.
Vadludak eszik ki a földbõl a vetõmagokat a dél-lengyelországi földeken. A gazdák tehetetlennek érzik magukat, mert tavasszal vadászati tilalom van érvényben. Kárukat pedig senki sem téríti meg.
Újabb kínos ügy a Vatikán számára: a The New York Times címû lap birtokába jutott dokumentumok szerint Wisconsin államban évtizedeken át molesztált gyerekeket egy pap.
Vádat emeltek 22 ember ellen Kína keleti részén, mert az ügyészség szerint csoportszexben vettek részt - közölte szerdán a kínai média.
Három év letöltendõ börtönre ítélt egy óvónõt szerdán egy dél-kínai bíróság, mert a vád szerint egy üres fecskendõvel szurkálta fegyelmezésként a gyerekeket.
Meghalt egy magyar turista Szlovákiában. Egyelõre annyit tudni, hogy egy nõvel egy sziklaszirtet másztak meg a Magas-Tátrában, amikor valamiért lezuhantak és egy hófedte részre estek.
A 39 éves férfi több kisfiút is szexuálisan zaklatott, és a molesztálásról videófilmet is készített. Az eset óriási felháborodást váltott ki Németországban, miután a felvételek egy része felkerült az internetre is.
Orosz rulett a lakodalomban2010-03-23 18:09:15
Évek óta Kanadában élõ magyar romák egy közösségi házban. Nekik bejött a számításuk: van munkájuk és jól élnek. De nem mindenki ilyen szerencsés. Egy kanadai újság arról írt, hogy pápai romákat csábítottak az országba ...
Kényszerleszállást hajtott végre egy utasszállító az orosz fõváros mellett. A Tu-204-es típusú repülõ Egyiptomba indult, amikor a Domogyedovo repülõtértõl egy kilométerre egy erdõs területen landolt.
Súlyos fejsérülésekkel került kórházba egy magyar síelõ Ausztriában. A 65 éves férfit mentõhelikopterrel vitték egy salzburgi kórházba, miután a Zell am See-i síterepen összeütközött egy cseh síelõvel.
Helikopteres birkamentés Ausztráliában. Új-Dél-Wales tartományban az áradások miatt több száz jószág került veszélybe. Az állatok vízben, sárban álltak, a gazdáik csakis légi úton tudták szárazra vinni a birkákat.

A tallinni repülõtér közelében lévõ, befagyott tavon hajtott végre kényszerleszállást csütörtökön egy lengyel teherszállító repülõgép. A gép fedélzetén lévõ hat ember közül senkinek sem volt szüksége orvosi segítségre.
Kutyamosógépet állítottak üzembe Japán egyik kutyakozmetikájában. Az eszköz gyors, alapos és megspórolja a karmolásokat az ebek gazdáinak.
A temesvári irányítótorony téves riasztása miatt kellett visszatérnie a Londonba tartó Wizz Air gépnek - mondta el a Független Hírügynökségnek Kázmér Natasa, a légitársaság szóvivõje.
Több mint 400 ezer kocsit hív vissza a Honda az Egyesült Államokban - közölte kedden a japán autógyártó. A bejelentés szerint a visszahívások oka, hogy problémák vannak a puha fékezésnél.
Japán panda Kínában2010-03-16 15:57:15
Megérkezett Szecsuánba a Kohin nevû japán panda. A négy éves hímet azért szállították át Kínába, hogy részt vegyen a nagyszabású szaporító programban, amellyel növelni szeretnék az óriáspanda állomány számát.
« Előző 1 ... « 10. oldal » 11 12 13 14 15 16  ... 21 Következő »